Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Joi 01 Iunie 2023 - 14587
Politistii continua cercetarile in Maieru. Incendiu la un autocar in Pasul Tihuta. Furturi din locuinte.

Verificari silvice pe Valea Salautei. In 03.04.2012, politistii Biroului de Combatere a Delictelor Silvice din cadrul Serviciului de Ordine Publica, impreuna cu specialisti din cadrul I.T.R.S.V. Cluj-Napoca, in baza Planului Comun de Actiune "Scutul Padurii 2012", au executat o actiune pe linia controlului circulatiei, provenientei si comercializarii materialului pe valea  Salautei.

Cu aceasta ocazie cu care au fost aplicate 2 sanctiuni contraventionale in valoare  de 5000 lei conform Legii nr.171/2010 si confiscata cantitatea de 40 mc material lemnos de esenta rasinoase  in valoare de 2340,1 lei.

 

  •  

Trei persoane cercetate pentru furturi din locuinte, retinute

  In 03.04.2012, in urma cercetarilor efectuate de Biroul de Investigatii Criminale, s-a reusit documentarea activitatii infractionale a unui grup despre care se detineau date ca savarsesc furturi din locuinte, respectiv: M. Ilie de 20 ani din Sieu Magherus, V. Luminita de 40 ani din Fizesu Gherlii, jud. Cluj si M. N. de 16 ani din Sigmir.

Acestia, sunt suspectati ca in perioada februarie-martie 2012 ar fi comis 3 furturi din case de vacanta si cabane amplasate in zona Sigmir. 

Fata de invinuiti s-a luat masura retinerii pe o durata de 24 ore si in urma prezentarii Parchetului de pe langa Judecatoria Bistrita, fata de M. Ilie s-a dispus masura arestarii preventive pe 29 zile, iar fata de invinuitii V. Luminita si M. N. s-a dispus masura obligarii de a nu parasi localitatea Bistrita pentru o perioada de 30 zile.

  •  

 

Politistii continua cercetarile in Maieru

  In 03.04.2012, orele 10.50, Politia orasului Nasaud a fost sesizata de un medic din cadrul spitalului orasenesc Nasaud, ca la sectia Obstretica -Ginecologie s-a prezentat N. M. de 17 ani,  care avea dureri abdominale. In urma controlului ginecologic efectuat s-a stabilit ca este lauza, si ca a fost insarcinata de circa 32 saptamani.

La fata locului s-a deplasat echipa operativa si din primele verificari s-a stabilit ca minora a nascut la domiciliul parintilor in Maieru, dimineata la orele 6.30, dupa care ar fi aruncat fatul in raul Somes. Pana in prezent nu a fost gasit.

 Cercetarile continua de catre Serviciul de Investigatii Criminale.

 

  •  

Incendiu la un autocar in Pasul Tihuta

  In 04.04.2012, orele 01.22, politistii au fost sesizati prin apelul de urgenta 112 despre izbucnirea unui incendiu la un autocar, care se deplasa pe DN 17 dinspre Suceava spre Germania, avand 84 pasageri la bord.

In urma cercetarilor efectuate s-a stabilit ca, din cauza unui scurtcircuit la instalatia electrica, autocarul a luat foc in mers, in zona km 113+800 m, incendiul extinzandu-se si la remorca pentru bagaje. Conducatorul auto H. Ovidiu de 31 ani, din Suceava, a oprit pe marginea carosabilului, a evacuat pasagerii si o parte din bagaje, dar pana la sosirea pompierilor autocarul si remorca au ars in totalitate.

Nu au fost persoane ranite si nu a fost pusa in pericol siguranta celorlalti participanti la trafic.

Cercetarile continua de catre Sectia 2 Politie Rurala Prundu Birgaului.

 

0 comentarii2667 vizualizări04 aprilie 2012
rss 2.0
rss 2.0