Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Duminica 21 Iulie 2024 - 14587
Autodenunt. Hoti surprinsi. 9 mai-tripla semnificatie istorica.

Pietoni, atentie la traversarea neregulamentara a drumului public! Aceasta este a doua cauza de producere a accidentelor rutiere grave in Bistrita-Nasaud.In 8.05.2012, orele 21.21, in localitatea Livezile pe DN 17, U. Ioan de 61 ani din Livezile, care s-a angajat in traversarea drumului prin loc nepermis si fara sa se asigure, a fost acrosat de autoturismul condus de    S. Vasile de 62 ani din  Prundu Birgaului.

 Barbatul a fost transportat la Spitalul Judetean de Urgenta Bistrita Nasaud pentru acordarea de ingrijiri medicale. Ulterior,  starea de sanatate a acestuia s-a agravat, intervenind complicatii, iar in jurul orelor 00.50 acesta a decedat.

Cercetarile sunt continuate de Serviciul Rutier Bistrita Nasaud.

In cursul acestui an 621 de pietoni au fost sanctionati contraventional pentru abateri rutiere, iar 5 persoane au decedat ca urmare a accidentelor produse pe fondul traversarii neregulamentare de catre pietoni.

 

  •  

Autodenunt

  In 08.05.2012 orele 14.52, politistii au fost sesizati prin  SNUAU 112  de D. Filip de 24 ani din Rodna, despre faptul ca in timp ce trecea cu atelajul tras de cai  pe strada Magurii din Rodna,  un minor de 11 ani din  Rodna  i-a sustras un topor din atelaj. A fugit dupa el, iar in momentul in care l-a ajuns, l-a lovit cu muchia toporului in spate.

Minorul a fost transportat  la spitalul Nasaud cu diagnosticul de contuzie intercostala.

Cercetarile continua  de catre Sectia 7 Politie Rurala Singeorz-Bai, urmand a se da solutie legala prin Parchet pentru toate faptele sesizate.

 

  •  

Hoti surprinsi

  In 08.05.2012, orele 11:25, politistii au  fost sesizati prin SNUAU 112 de H. Domnita de 67 ani din Crainimat, despre faptul ca a surprins doua persoane de sex masculin care au sustras o poarta metalica de la gradina sa.

           La fata locului politistii i-au identificat pe L. Gigel de 27 ani si M. Cristian de 21 ani, ambii din  Crainimat.

         Valoarea prejudiciului este de 150 lei si a fost recuperat. Cercetarile sunt continuate de catre lucratorii Sectiei 1 Politie Rurala Bistrita.

 

  •  

Politia se alatura actiunii de curatenie nationala "LET`S DO IT, ROMANIA!" 

 Politia bistriteana se implica activ in actiunile intreprinse de societatea civila si este un partener de incredere al comunitatii  in demersurile de responsabilizare sociala initiate la nivel local. Astfel, daca cu o luna in urma a contribuit la campania Earth Hour, prin care  Bistrita a devenit Capitala Earth Hour 2012, la acest sfarsit de saptamana  se va alatura voluntarilor in campania nationala de igienizare "LET`S DO IT, ROMANIA!".

          Un grup de politisti si de elevi voluntari ai politiei in prevenirea criminalitatii vor participa sambata, 12 mai, la actiunea de colectare de deseuri cu ocazia Zilei Curateniei  Nationale. Grupul format din aproximativ 40 de persoane va igieniza o zona la alegere din municipiul Bistrita.

LET`S DO IT, ROMANIA!

  •  

 

9 mai - tripla semnificatie istorica

           In data de 9 mai se sarbatoresc trei evenimente importante in istoria statului de drept, respectiv implinirea a 135 de ani de la proclamarea Independentei de stat, 67 de ani de la sfarsitul celui de-al doilea razboi mondial si Ziua Europei.

          La multi ani!

0 comentarii2765 vizualizări09 mai 2012
[ Închide secţiunea de comentarii ]

Nu există comentarii

Adaugă un comentariu

rss 2.0
rss 2.0