Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Sambata 03 Iunie 2023 - 14587
Coliziune frontala. Fapte de violenta. Minori nesupravegheati accidentati grav.

In 12.05.2012, ora 11.35 pe DJ 151, politistii au fost sesizati  privind producerea unui accident de circulatie. E. Tiberiu de 31 ani din Bistrita, in timp ce conducea un autoturism in directia de deplasare spre Sigmir, s-a angajat in efectuarea virajului spre stanga, pentru a intra pe un drum lateral, fara sa se asigure corespunzator si fara sa acorde prioritate de trecere autoturismului condus din sens opus de B. Nicolae de 22 ani din Bistrita Birgaului. Cele doua autoturisme s-au colizionat frontal.

In urma accidentului, B. Nicolae a fost ranit usor si au rezultat avarii materiale. Cercetarile continua de catre Biroul Rutier.

 

  •  

 

Fapte de violenta cercetate de politisti

  In 12.05.2012, ora 23.50, politistii au fost sesizati prin SNUApU 112 de V. Ioan ca in  localitatea Posmus are loc un scandal.

          In urma verificarilor efectuate de echipajul deplasat la fata locului, s-a stabilit ca B. Paul de 23 ani din  Posmus a fost lovit in timp ce se deplasa pe DJ-173, in localitatea Posmus, in apropierea unui bar, de doua persoane, respectiv G. Toader si G. Dumitru. Tanarul a fost transportat la Spitalul Judetean Bistrita-Nasaud.

Cercetarile continua de lucratori din cadrul  Sectiei 1 Polite Rurala Bistrita in vederea stabilirii cauzelor si imprejurarilor in care s-a comis fapta.

 

  •  

 

 In 12.05.2012, ora 21.07 a fost sesizat prin SNUApU 112 faptul ca in localitatea Josenii Birgaului a avut loc un scandal.

          In urma verificarilor efectuate de echipajul deplasat la fata locului  s-a stabilit ca in jurul orelor 21.00, in urma unui conflict spontan, Z. Nicolae de 28 ani din Josenii Bargaului l-a lovit cu pumnul in zona fetei pe S. Vasile de 18 ani din Bistrita Bargaului, care, fiind totodata sub influenta bauturilor alcoolice, in cadere s-a lovit la cap. Acesta a fost transportat la Spitalul Judetean, fara a ramane internat.            

          In functie de numarul de zile de ingrijire medicala urmeaza a fi efectuata incadrarea juridica a faptei.

 

  •  

 

Minori nesupravegheati accidentati grav

  In 12.05.2012, ora 15.50, pe DJ 172-G in localitatea Chirales, conducatorul auto H. Ionica de 38 ani din Vermes, in timp ce conducea un autoturism, a surprins si accidentat grav un minor de 4 ani, care s-a angajat in traversarea strazii in fuga.

Conducatorul auto a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind negativ si i s-a recoltat o proba biologica de sange. 

          Cercetarile continua de Politia oras Beclean.

 

  •  

 

 In 11.05.2012, ora 13.55, pe DN 17D, in localitatea Rebrisoara, conducatorul auto L. Ioan de 51 ani din Singeorz-Bai,  a surprins si accidentat grav un minor de 8 ani, care s-a angajat in traversarea strazii in fuga,  fara sa se asigure, prin spatele autoutilitarei de colectare a gunoiului menajer care circula  spre Nasaud.

Cercetarile continua de catre politisti din cadrul Formatiunii Rutiere Nasaud.

 

  •  

 

Conducerea fara permis este infractiune

 In 13.05.2012, ora 04.25 pe DJ 151 intre localitatile Blajenii de Jos si Sintereag a fost depistat M. Ioan de 42 ani din Taure, in timp ce conducea un autoturism fara a detine permis de conducere.

Celui in cauza i s-a intocmit dosar penal pentru savarsirea infractiunii de "conducere pe drumurile publice a unui autovehicul fara a poseda permis de conducere", fapta prev. si ped. de art. 86, alin 1 din OUG nr. 195/2002 rep.

Cercetarile continua de Sectia 4 Politie Rurala Beclean.

 

  •  

 

In 12.05.2012, ora 20.35, a fost depistat pe DN 17 D, in Rebrisoara, I. Daniel de 20 ani din Rebrisoara, care conducea un autoturism fara a detine permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

          Susnumitului i-a fost intocmit dosar penal pentru savarsirea infractiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de catre o persoana care nu detine permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule.

Cercetarile continua de politistii Sectiei 6 Politie Rurala Nasaud.

 

  •  

 

 In 13.05.2012, orele 23.30, pe str. Mihai Eminescu din Nasaud, a fost  depistata in trafic G. A. de 17 ani din Poienile Zagrei, in timp ce conducea un autoturism fara a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule. Acesteia i s-a intocmai dosar penal.

 

  •  

Baut, a provocat un accident rutier

  In 13.05.2012,ora 13.25, pe DN 17 D, intre Maieru si Singeorz-Bai, S. Toader de 21 ani din Singeorz-Bai, in timp ce conducea un moped neinregistrat, si fara sa poarte casca de protectie, din cauza neatentiei in conducere a pierdut controlul mopedului si s-a rasturnat pe contrasens, iesind in afara partii carosabile.

Din accident a rezultat ranirea usoara a conducatorului mopedului caruia i s-au acordat ingrijiri medicale de catre un echipaj SMURD sosit la fata locului, acesta refuzand transportarea la Spitalul orasenesc Nasaud. Conducatorul mopedului a fost testat alcoolscopic, rezultatul fiind de 1,04 mg/l alcool pur in aerul expirat, si i-au fost recoltate probe biologice in vederea stabilirii  alcoolemiei. Cercetarile continua de catre lucratori din cadrul Politiei orasului Singeorz-Bai.

  •  

Tigari fara timbru confiscate

 In 14.05.2012, orele 01.00, lucratori din cadrul Biroului Rutier, in timp ce executau actiuni specifice pe B-dul Independentei din Bistrita, au oprit pentru verificari un autoturism. La volan a fost identificat S. Nicolae de 56 ani din jud. Mures iar in autoturism au fost gasite 30 de pachete de tigari fara timbru fiscal romanesc si detinute fara documente legale de provenienta. Barbatul a fost sanctionat  contraventional, iar tigarile au fost confiscate.

  •  

 

Cercetat pentru furt calificat

 In 11.05.2012, orele 05.36 politistii au fost sesizati prin SNUAU 112 de  P. Dumitru de 38 ani din Bistrita, despre faptul ca in jurul orei 04.30,  o persoana necunoscuta i-a smuls lantisorul de la gat.

          La fata locului s-a deplasat echipa operativa care a stabilit ca in jurul orelor 04.30, P. Dumitru s-a deplasat de la un bar spre domiciliu, iar cand a ajuns la intersectia str. Ciresului cu str. Panait Cerna un baiat i-a smuls lantisorul de la gat.

          In urma investigatiilor efectuate,  a fost identificat P. Alexandru de 25 ani din Bistrita, suspectat pentru comiterea faptei.

          Cercetarile continua de lucratorii Biroului de Investigatii Criminale sub aspectul savarsirii infractiunii de furt calificat. 

 

0 comentarii2653 vizualizări14 mai 2012
rss 2.0
rss 2.0