Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Joi 01 Iunie 2023 - 14587
A fost gasita o persoana decedata. Doi tineri cercetati pentru mai multe furturi. Mita si votul ilegal inseamna inchisoare.

In 16.05.2012, orele 08.48, a fost sesizat prin SNUApU 112 de un medic de la Serviciul de Ambulanta Bistrita, ca la subsolul unui bloc din Bistrita, a fost gasita o persoana decedata. La fata locului s-a deplasat grupa operativa care a constatat ca cele sesizate se confirma, fiind vorba de un barbat de 49 ani din Bistrita. La examinarea exterioara a cadavrului nu s-au observat urme de violenta.

         Cercetarile continua de lucratorii Biroului de Investigatii Criminale, in vederea stabilirii cauzelor decesului.

 

  •  

 

Doi tineri cercetati pentru mai multe furturi

 In cadrul cercetarilor efectuate de lucratorii Biroului de Investigatii Criminale in mai multe dosare penale au fost identificate mai multe persoane, despre care au fost obtinute indicii temeinice privind comiterea de infractiuni de furt.

 I.  Remus de 24 ani din  Viisoara si V. Dorel de 18 ani din Bistrita sunt suspectati ca in noaptea de 19/20.12.2011, au sustras dintr-o anexa de pe strada Valer Braniste un porc in valoare de 500 lei. 

In noaptea de 16/17.12.2011, I. Remus  ar fi sustras dintr-un garaj din Bistrita  o bicicleta si o geanta auto, cauzand un prejudiciu de 400 lei, iar in noaptea de 16/17.04.2012, dintr-o camara situata pe casa scarii a unui imobil ar fi  sustras aparate electrocasnice si produse alimentare, pe care le-a valorificat in zona Garii Bistrita. Toate bunurile sustrase in valoare de 1.020 lei au fost  restituite partii vatamate.

          De asemenea, in noaptea de 19/20.04.2012, acesta ar fi sustras dintr-o curte din cartierul Viisoara dintr-o cusca metalica trei iepuri, in valoare de 150 lei. Acestia au fost recuperati si restituiti partii vatamate.

         Fata de invinuitul  I. Remus s-a luat masura retinerii pe o perioada de 24 ore, urmand a fi prezentat Parchetului de pe langa Judecatoria Bistrita, cu propunere de punere in miscare a actiunii penale si arestare preventiva.

         Cercetarile continua de lucratorii Biroului de Investigatii Criminale in vederea stabilirii intregii activitati infractionale a acestora.

 

  •  

 

 "Mita si votul ilegal inseamna inchisoare!"

Nu numai cel ce da mita, dar si cel care primeste este pasibil de pedeapsa in campania electorala. Deci, daca dai sau primesti mita - constand in bani sau bunuri - pentru a vota sau a nu vota un candidat/ o lista de candidati faci inchisoare intre 6 luni si 5 ani.

Si tentativa se pedepseste!

 

 

 

                                                                                                                                      

 

Activitati pentru combaterea absenteismului scolar

             In 05.2012, intre orele 11.00-13.00, politistii din cadrul Biroului de Ordine Publica au organizat o actiune  pe linia combaterii absenteismului scolar, pe raza municipiului Bistrita. Cu aceasta ocazie au  fost depistati 16 elevi care nu frecventau cursurile scolare.

          Au fost anuntate unitatile scolare din care provin elevii pentru a lua masurile ce se impun.

 

  •  

 

Accident rutier

  In 15.05.2012, orele 22.32, in Borleasa pe DJ 171, C. Daniel de 22 ani din  judetul Arad, in timp ce conducea un autoturism, din cauza neadaptari vitezei la conditiile de drum, intr-o curba spre dreapta a pierdut controlul volanului si a parasit partea carosabila, intrand in  santul  si gardul din partea stanga a directiei de deplasare Tirlisua-Spermezeu.

          Din accident a rezultat ranirea grava a conducatorului auto si a unui pasager de 36 ani din  Cluj-Napoca.

          Cercetarile continua de Politia Oras Beclean.

 

  •  

 

 A furat un cal, dar nu a ajuns departe

  In  15.05.2012 orele  09:30 Sectia 7 Politie Rurala Singeorz-Bai a fost sesizata de R. Ionel de 49 ani din Lesu despre faptul ca  persoane necunoscute au sustras o cabalina din zona Dealul Blidaru, unde detine un imobil.

          In urma masurilor  intreprinse cabalina a fost gasita la circa 2 km de casa si de asemenea, a fost  identificat un suspect principal pentru comiterea faptei, S. Augustin de 22 ani din Lesu.

          Cercetarile se efectueaza de catre  Sectia 7 Politie Rurala Singeorz-Bai.

                    

  •  

 

 "Mita si votul ilegal inseamna inchisoare!"

Fereste-te de mita electorala - bani sau diverse foloase materiale - nu merita sa faci inchisoare pentru asta!

 

0 comentarii2681 vizualizări17 mai 2012
rss 2.0
rss 2.0