Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Luni 20 Mai 2024 - 14587
ATENTIE LA CARDURI ! Motociclist accidentat.

ATENTIE LA CARDURI! ATENTIE LA MODUL DE PASTRARE A CARDURILOR SI DATELOR DE IDENTIFICARE ALE ACESTORA !  In 18 mai a.c., in cadrul cercetarilor efectuate de politistii Biroului de Investigatii Criminale din cadrul Politiei Municipiului Bistrita a fost identificat un tanar suspectat de efectuarea de operatiuni financiare in mod fraudulos.

In 02.04.2012, politistii au fost sesizati de catre M.  Ioan de 43 ani din Bistrita despre faptul ca i-a fost sustrasa suma de 400 lei de pe cardul personal.

Din primele verificari efectuate,  politistii au stabilit ca autorul a folosit datele de identificare ale cardului pe un site de pe internet, prejudiciindu-l pe M. Ioan cu suma de 400 lei.

In urma investigatiilor efectuate a fost identificat  V. Bogdan de 23 ani din Bistrita , care in 31.03.2012,  in timp ce se afla in locuinta persoanei vatamate a obtinut in mod fraudulos datele de identificare ale cardului pe care le-a folosit pe un site, unde a cheltuit suma de 400 lei.

Prejudiciul a fost recuperat iar cercetarile continua de Biroul de Investigatii Criminale sub aspectul savarsirii infractiunii de efectuarea de operatiuni financiare in mod fraudulos.

  •  

 

Cei doi tineri suspectati ca furau din beciuri si retinuti pentru 24 de ore au fost prezentati in cursul zilei de ieri Parchetului de pe langa Judecatoria Bistrita cu propunere de arestare preventiva.

Fata de V. Gheorghe a fost dispusa masura obligarii de a nu parasi localitatea de domiciliu pentru o perioada de 30 zile, iar fata de V. Ovidiu a fost dispusa masura obligarii de a nu parasi tara pentru o perioada de 30 zile, incepand cu data de 18.05.2012.

  •  

 

Accident rutier

 In 18.05.2012, ora  17.50,   pe DN 17, in Crainimat, B. Rares de 21ani din Bistrita, in timp ce conducea o motocicleta pe directia Bistrita-Beclean a colizionat un autoturism care circula in fata sa, condus de I. Valentin de 63 ani din Crainimat.

Din accident a rezultat ranirea grava a motociclistului, care a fost transportat la Spitalul Judetean Bistrita-Nasaud.

Conducatorul auto a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind negativ si  i s-a recoltat o proba biologice de sange in vederea stabilirii alcoolemiei.

Motociclistului urmeaza a i se recolta probe de sange in vederea stabilirii alcoolemiei.

          Cercetarile continua de Serviciul Rutier.

 

 

 

0 comentarii2905 vizualizări19 mai 2012
rss 2.0
rss 2.0