Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Luni 22 Iulie 2024 - 14587
Atentie de unde cumparati bunuri ! Tanar suspectat pentru furtul a trei biciclete.

Atentie de unde cumparati bunuri ! Produsele cumparate clandestin pot proveni din comiterea de infractiuni ! In 18.06.2012, orele 22.53, F. Olimpiu din Rodna a sesizat faptul ca la domiciliul lui F. Leontin din Rodna, care este plecat din localitate, a surprins o persoana care incerca sa sustraga bunuri. La fata locului politistii l-au identificat pe C. Gheorghe de 36 ani din Rodna. In urma cercetarilor efectuate, au rezultat date ca acesta ar fi sustras in luna martie, din acceasi locuinta, bunuri in valoare de 200 lei, pe care le-a comercializat ulterior.

Cercetarile continua de Sectia 7 Politie Rurala Sangeorz-Bai.

 

 

 

 

Tanar suspectat pentru furtul a trei biciclete

In 18.06.2012, in cadrul activitatilor de cercetare desfasurate de lucratorii de la Biroul de Investigatii Criminale, a fost identificat un tanar suspectat de comiterea a trei furturi de biciclete. Astfel, P. Lucian de 18 ani din municipiul Toplita, care se afla in vizita la rude pe raza municipiului Bistrita, ar fi sustras in perioada 18 mai -3 iunie 2012, trei biciclete din scari de bloc, pe care le-ar fi comercializat pe raza municipiului Bistrita.
Cercetarile continua de catre lucratorii Biroul Investigatii Criminale.

 

 

 

 

 

VACANTA IN SIGURANTA!

In urmatoarele doua saptamani, politistii vor merge pe raza judetului in mijlocul elevilor pentru a le reaminti sfaturile preventive in vederea reducerii riscului de victimizare si de implicare a acestora in activitati infractionale pe perioada de vara.

Ofiterii de prevenire vor fi prezenti in scolile din municipiul Bistrita pentru intalniri cu elevi din ciclul primar, gimnazial si liceal. Marti, incepand cu orele 11.00 se vor intalni cu elevii Scolii generale nr. 5 "Lucian Blaga" iar miercuri, orele 12.00, cu elevii de la Grupul Sanitar Bistrita.
In perioada 18-29 iunie, Inspectoratul Judetean de Politie Bistrita-Nasaud se alatura demersului Politiei Romane, care desfasoara la nivel national o campanie de informare destinata cresterii gradului de siguranta a elevilor si tinerilor in perioada vacantei de vara 2012.
Politisti din cadrul structurilor de prevenire, ordine publica - proximitate, rutiera, investigatii criminale se vor intalni cu tinerii in scoli, in parcuri, in cluburi, stranduri si alte zone de interes pentru acestia si le vor pune la dispozitie informatii despre cum sa nu devina victime ale infractiunilor sau despre ce consecinte atrage nerespectarea legii.
Temele de interes vizeaza mai multe paliere, cum ar fi disparitiile de minori, agresiunile sexuale, delincventa juvenila, circulatia in siguranta, autoprotectie in diverse situatii, siguranta pe internet.
Inspectoratul Scolar Judetean este un partener activ in demersul nostru, materialele preventive fiind transmise la toate scolile din judet pentru prelucrarea lor elevilor de catre profesori si diriginti in ultimele zile de scoala inainte de vacanta de vara.

 

 

 

0 comentarii2919 vizualizări20 iunie 2012
[ Închide secţiunea de comentarii ]

Nu există comentarii

Adaugă un comentariu

rss 2.0
rss 2.0