Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Vineri 23 Februarie 2024 - 14587
Patru retinuti in cazul privind agresiunea din Floresti. Doua cazuri de nerespectare a regimului armelor si munitiilor. Un sofer care a accidentat grav un barbat pe trecerea de pietoni a fost retinut.

In 25.06.2012,ora 22.10, politistii s-au sesizat din oficiu despre faptul ca in  Floresti, M. Gavril de  24 ani  din Salva a fost victima unei agresiuni, savarsita de mai multe persoane din Floresti.

In urma  cercetarilor efectuate, fata de L. Stefan de 43 ani, P. Florin de  29 ani, B. Valer de 25 ani si B. Florin de 21 ani, toti din Floresti s-a luat masura retinerii pe timp de 24 ore pentru comiterea infractiunilor  de "Lovire sau alte violente" si "Ultraj contra bunelor moravuri si tulburarea ordinii si linistii publice".  

 In urma examinarii medico-legale, victimei i s-au acordat 13-14 zile ingrijiri medicale, iar leziunile nu intrunesc caracteristicile de punere in primejdie a vietii.

Cercetarile continua de Serviciul de Investigatii Criminale si Sectia 6 Politie Rurala Nasaud.

 

  •  

 

Doua cazuri de nerespectare a regimului armelor si munitiilor cercetate de politisti

  In 26.06.2012, 05.30, in baza activitatilor specifice desfasurate, politistii din cadrul Biroului Arme, Explozivi si Substante Periculoase l-au identificat pe R. I. de 44 ani din Livezile, care se afla in fondul de vanatoare al Ocolului Silvic Bistrita, avand asupra sa o arma de vanatoare si 22 cartuse de vanatoare, pe care sunt indicii ca le detinea ilegal.

Arma si munitia au fost ridicate in vederea continuarii cercetarilor.

 

 

Cel in cauza este cercetat  pentru savarsirea infractiunii de nerespectarea regimului armelor si munitiilor.

****

De asemenea, in 26.06.2012, orele 21.30, politistii l-au identificat pe G. N. de 37 ani din Poiana Ilvei in fondul Asociatiei de vanatoare Buia, care avea asupra sa o arma de vanatoare si doua cartuse de vanatoare de acelasi calibru,  pe care sunt indicii ca le detinea ilegal. Acesta  le-a imprumutat de la un vanator din aceeasi localitate.

Arma si munitia au fost ridicate in vederea continuarii cercetarilor.

Cei doi sunt cercetati pentru savarsirea infractiunii de nerespectarea regimului armelor si munitiilor.

 

  •  

 

Un sofer care a accidentat grav un barbat pe trecerea de pietoni a fost retinut

  In 26.06.2012, orele 18.37, la intersectia Bd. Republicii cu strada Ursului din municipiul Bistrita, conducatorul auto A. Gheorghe de 38 ani, din comuna Bistra, jud. Maramures,  nu a acordat prioritate de trecere lui R. Florin de 59 ani din Bistrita. Acesta, in calitate de pieton, s-a angajat regulamentar in traversarea Bd. Republicii prin fata unui alt autoturism, care a oprit pe banda intai pentru a-i acorda prioritate de trecere.

Din accident a rezultat ranirea grava a pietonului.

Conducatorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,64 mg/l alcool pur in aerul expirat si i-au fost recoltate probe biologice. Fata de acesta s-a dispus retinerea pentru 24 de ore, fiind depus in arestul I.P.J. Bistrita-Nasaud.

Cercetarile continua de Biroul Rutier Bistrita sub aspectul savarsirii infractiunilor de vatamare corporala din culpa si conducerea unui autovehicul pe drumurile publice de o persoana care are o imbibatie alcoolica  peste limita legala.

 

  •  

 

 

Incendiu la o casa in Telcisor

  In 26.06.2012, ora 19.36, a fost sesizat prin SNUApU 112, ca pe raza localitatii Telcisor s-a produs un incendiu la locuinta lui L. Ioan, de 62 ani.

Locuinta a ars integral, iar proprietarul a suferit arsuri pe suprafata corpului, fiind transportat de urgenta la UPU Nasaud.

Cercetarile continua de Sectia 6 Politie Rurala Nasaud. 

 

  •  

 

Politistii l-au surprins la vanzare cu tigari netimbrate

  In 26.06.2012, ora 21.15, politistii l-au  depistat pe raza comunei Salva pe M. Mircea de 63 ani, din Rodna, care oferea spre vanzare pachete de tigari netimbrate marca Doina, de provenienta Republica Moldova. Acesta a fost sanctionat conform Legii nr. 12/1990, cu amenda de 1.000 lei si tigarile au fost confiscate.

 .

0 comentarii2758 vizualizări27 iunie 2012
rss 2.0
rss 2.0