Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Duminica 28 Mai 2023 - 14587
Suspecti de talharie cercetati. Politistii au identificat femeia gasita in Saratel. Accident in Fiad. Barbat electrocutat.

In 04.07.2012, in urma cercetarilor efectuate de Biroul de Investigatii Criminale, au fost identificate mai multe persoane suspectate de comiterea unei infractiuni de talharie in dimineata zilei de 04 iulie.
P. Gabriel de 19 ani, C. Camelia de 36 ani si R. Claudia de 22 ani, toti din Bistrita, sunt suspectati ca l-au agresat pe S. Dumitru de 34 ani din Sebis in zona garii din Bistrita si i-au sustras suma de 400 lei. Prejudiciul a fost recuperat in totalitate.
Fata de invinuitul P. Gabriel s-a luat masura retinerii pe o durata de 24 ore, si fiind prezentat Judecatoriei Bistrita, aceasta a luat masura arestarii preventive pentru o perioada de 29 zile.
Cercetarile continua de Biroul de Investigatii Criminale.

 

 

 

Politistii au identificat femeia gasita in Saratel.

Femeia cu identitate necunoscuta gasita de lucratorii Sectiei 1 de Politie Rurala Bistrita in 26.06.2012 pe raza localitatii Saratel, a fost identificata.
In urma activitatilor specifice efectuate de lucratorii Compartimentului Urmariri, Serviciul de Investigatii Criminale, cu sprijinul politistilor din jud. Mures si Harghita, aceasta a fost identificata ca fiind L. Maria, de 34 ani din Toplita, jud. Harghita.

 

 

 

Accident cu mai multe persoane ranite usor in Fiad.

In 05.07.2012, ora 01.20, pe DN 17-C, in localitatea Fiad, conducatorul auto A. Ionut de 18 ani din Salva, datorita neadaptarii vitezei in curba, a pierdut controlul volanului si s-a rasturnat inafara partii carosabile.
Din accident a rezultat ranirea usoara a conducatorului auto si a patru pasageri, D. Viorel de 19 ani, L. Ghinut de 18 ani, A. Vasile de 19 ani si C. Ovidiu de 19 ani, toti din orasul Nasaud, fiind transportati la Spitalul orasenesc Nasaud.
Conducatorul auto a parasit locul accidentului fara incuvintarea organelor de politie, prezentandu-se ulterior in fata politistilor. A fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,13 mg/l alcool pur in aerul expirat, si i-au fost recoltate probe biologice.
Cercetarile continua de Politia oras Nasaud.

 

 

Un barbat s-a electrocutat la un atelier

In 04.07.2012, ora 11.35, a fost sesizat prin SNUApU 112 faptul ca la un atelier din Viisoara o persoana care lucra la un utilaj s-a electrocutat.
In urma verificarilor efectuate, s-a stabilit ca B. Ioan de 56 ani din Sieu-Odorhei, inginer mecanic, in timp ce executa reparatii la un utilaj tip presa, s-a electrocutat si a cazut de la o inaltime de circa 2 metri, suferind fracturi la un umar.
De asemenea, la fata locului a venit si un echipaj din cadrul Inspectoratului Teritorial de Munca Bistrita-Nasaud pentru cercetari. In functie de rezultatul acestora se va propune o solutie legala.

0 comentarii2744 vizualizări05 iulie 2012
rss 2.0
rss 2.0