Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Duminica 21 Iulie 2024 - 14587
Copil pe bicicleta accidentat. Decedati gasiti in Bichigiu si Romuli. Un tanar a fost gasit spanzurat.

In 08.07.2012, ora 17.16, a fost sesizat prin SNUApU 112 de R. Irina, ca in Bichigiu a gasit cadavrul unei femei pe un teren agricol.

La fata locului s-a deplasat echipa operativa, care a identificat-o pe O. Nastasia de 55 ani din localitate, pe un teren cultivat cu porumb situat la circa 50 m de locuinta sa. Din verificarile efectuate, a rezultat ca aceasta a plecat de la domiciliu in dimineata zilei de 03.07.2012 pentru a merge la un alt imobil al sau.
Cadavrul a fost transportat la morga Spitalului Judetean B-N in vederea efectuarii necropsiei.
Cercetarile continua de politistii Sectiei 6 Politie Rurala Nasaud.

 

Barbat gasit decedat in Romuli

In 08.07.2012, ora 16.51 a fost sesizat prin SNUApU 112 de G. Pavel, faptul ca in Romuli, in albia paraului Strimba, a gasit un barbat decedat.
La fata locului s-a deplasat echipa operativa, care l-a identificat pe R. Ioan de 78 ani din Romuli, care a cazut in albia paraului. Cadavrul a fost depus la morga Spitalului Nasaud in vederea efectuarii necropsiei.
Cercetarile continua de politistii Sectiei 6 Politie Rurala Nasaud.

 

Copil pe bicicleta accidentat

In 08.07.2012, orele 19.08, pe DJ 154 C in localitatea Sebis, un minor de 12 ani din localitate, care, in calitate de biciclist a patruns pe DJ 154 C de pe un drum lateral, fara a se asigura, a fost accidentat de autoturismul condus de C. Ioana de 37 ani din Bistrita.
Acesta a fost transportat de un elicopter SMURD la Spitalul Judetean de Urgenta Mures.
Cercetarile continua de Biroul Rutier Bistrita.

 

Politistii au fost sesizati ca o minora de 13 ani din Bistrita-Bargaului este insarcinata

DGASPC Bistrita-Nasaud a sesizat IPJ Bistrita-Nasaud la sfarsitul lunii iunie a.c.cu privire la faptul ca autoritatile locale din comuna Bistrita Bargaului au identificat o minora de 13 ani din comuna Bistrita-Bargaului, insarcinata in 32 saptamani. Avand in vedere acest aspect, politistii s-au sesizat din oficiu cu privire la savarsirea infractiunii de act sexual cu un minor si au inceput cercetarile in vederea clarificarii acestei situatii.
In urma audierilor in prezenta unui asistent social, minora a indicat initial ca presupus tata un barbat in varsta de 27 de ani din Tureac, B. Adi, dupa care pe un alt barbat, I. Mihai si in cele din urma pe fratele ei in varsta de 24 ani, S. N. Tanarul a plecat de la domiciliu si nu a putut fi audiat.
In 07.07.2012, ora 16.00, in satul Colibita, in zona Dealul Blajului langa releele de telefonie, tanarul de 24 de ani a fost gasit spanzurat. La examinarea cadavrului s-a constatat ca nu prezinta urme de violenta si a fost transportat la Sectia Prosectura a Spitalului Judetean Bistrita-Nasaud in vederea efectuarii necropsiei.
Cercetarile continua de Serviciul de Investigatii Criminale.

0 comentarii2779 vizualizări09 iulie 2012
[ Închide secţiunea de comentarii ]

Nu există comentarii

Adaugă un comentariu

rss 2.0
rss 2.0