Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Sambata 03 Iunie 2023 - 14587
Prinsi in timp ce incercau sa valorifice fier vechi furat. Nu s-a asigurat la schimbarea directiei de mers.

In 09.07.2012, politistii au fost sesizati ca pe str. Cerbului din Bistrita doua persoane incarca fier vechi intr-o masina.Un echipaj s-a deplasat imediat la fata locului unde i-au identificat pe M. Adrian de 29 ani si B. Viorel de 19 ani, ambii din Crainimat, care intentionau sa valorifice cantitatea de 240 kg material feros la un punct de colectare fier vechi. In urma verificarilor efectuate, a rezultat ca in ziua respectiva cei doi ar fi sustras fierul dintr-o centrala termica dezafectata, situata pe strada Zorelelor din Bistrita.
Cantitatea de 240 kg material feros a fost recuperata in totalitate.
Cercetarile continua de Biroul Investigatii Criminale, pentru furt calificat.

 

 

Nu s-a asigurat la schimbarea directiei de mers

In 09.07.2012, ora 14.03, pe DN 17 in Uriu, conducatorul auto I. Constantin de 62 ani din Dej nu s-a asigurat la schimbarea directiei de mers spre stanga, intrand in coliziune cu autoturismul condus regulamentar de B. Vasile de 38 ani din Bistrita, care era angajat in depasirea sa. In urma impactului, cel de-al doilea autoturism a parasit partea carosabila si s-a rasturnat.
Din accident au rezultat ranirea usoara a celor doi conducatori auto si a trei pasageri din autoturismul rasturnat.
Conducatorii auto au fost testati cu aparatul Etilotest, rezultatul fiind negativ.
Cercetarile continua de Politia oras Beclean.

 

 

Biciclisti, atentie !

In 09.07.2012, ora 21.17, pe DJ.173 la iesirea din localitatea Orheiu Bistritei, conducatorul auto B. Pavel de 67 ani din Bistrita, a surprins si accidentat pe T. Alina de 19 ani din Orheiu Bistritei. Aceasta circula pe bicicleta, si a efectuat un viraj spre stanga, in fata autoturismului, fiind acrosata de acesta.
Din accident a rezultat ranirea usoara a biciclistei.
Cercetarile continua de catre lucratorii Biroului Rutier Bistrita.

0 comentarii2625 vizualizări10 iulie 2012
rss 2.0
rss 2.0