Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Luni 20 Mai 2024 - 14587
Scandal cu urmari grave si doi tineri retinuti. Doi motociclisti accidentati pe DN 17.

In 21.07.2012, ora 02.48, politistii au fost sesizati prin SNUApU 112 ca la barul din centrul localitatii Lesu are loc un scandal.

Din primele cercetari a rezultat ca D. Iliut de 36 ani si D. Tiberiu de 24 ani, ambii din Lesu, in timp ce se aflau in barul din localitate, pe fondul consumului de alcool si a unor neintelegeri mai vechi, s-au certat cu S.Ioan de 35 ani din Lesu, acesta din urma lovindu-l cu palma peste fata pe D.Iliut. Altercatia a fost aplanata de proprietarul barului iar cei doi frati au plecat. In jurul orelor 02.45, S. Ioan a plecat si el de la local, impreuna cu B.Titu de 24 ani si B.Nicolae, dar pe drum s-au intalnit cu cei doi. Intre cele doua grupuri a izbucnit o bataie, in urma careia trei dintre ei au fost transportati la spital.
Fiind examinati din punct de vedere medico-legal, s-a concluzionat ca leziunile lui S.Ioan necesita 75-80 zile de ingrijiri medicale si intrunesc caracteristicile medico-legale ale notiunii de punere in primejdie a vietii. Leziunile lui D. Tiberiu necesita 8-9 zile de ingrijiri medicale iar ale lui Borgovan Titu peste 60 de zile de ingrijiri medicale, fara insa ca ele sa intruneasca caracteristicile medico-legale ale notiunii de punere in primejdie a vietii.
Procurori din cadrul Parchetului de pe langa Tribunalul Bistrita-Nasaud efectueaza cercetari fata de D. Iliut si D. Tiberiu, pentru comiterea infractiunii de tentativa de omor calificat, impotriva acestora fiind luata masura retinerii pentru o perioada de 24 ore, urmand a fi prezentati instantei de judecata cu propunere de arestare preventiva.

 

 

Actiuni pe linie economica la Prundu Bargaului.

In 21.07.2012, politisti din cadrul Serviciului de Investigare a Fraudelor au desfasurat o actiune pe raza localitatii Prundu Bargaului, pe linia prevenirii si combaterii infractiunilor de natura economica. Cu aceasta ocazie au fost aplicate noua sanctiuni contraventionale in valoare de 5.500 lei pentru desfasurarea unor acte de comert ilicit si a fost confiscata suma de 591 lei.

Biciclist accidentat grav.

In 21.07.2012, ora 09.48, pe DJ 151 in Vermes, conducatorul auto M. Nicolae de 68 ani din Bistrita, l-a surprins si accidentat pe S. Cornel de 62 ani care a iesit din curtea unui imobil cu bicicleta, fara sa se asigure.
Din accident a rezultat ranirea grava a acestuia. Cercetarile continua de Politia oras Beclean.

 

Doi motociclisti accidentati pe DN 17

In 22.07.2012 orele 12.20, pe DN 17 un cetatean polonez de 32 ani, cu rezidenta in Franta, in timp ce conducea o motocicleta pe directia de mers Vatra Dornei -Bistrita, nu a adaptat viteza la conditile de drum si s-a rasturnat pe carosabil.
Din accident a rezultat ranirea usoara a motociclistului si a unei femei de 37 ani, cetatean francez, pasagera pe motocicleta.
Cercetarile continua de catre Serviciul Rutier .

0 comentarii2688 vizualizări23 iulie 2012
rss 2.0
rss 2.0