Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Vineri 29 Martie 2024 - 14587
Suspecti de furturi din locuinta, identificati de politisti. Atentie de unde alegeti sa cumparati bunuri!

In 23.07.2012, in urma cercetarilor efectuate de politisti, cu sprijinul Serviciului Criminalistic, au fost identificate doua persoane suspectate de comiterea unor furturi din locuinta. M. Valentin de 18 ani din Lupeni, jud. Hunedoara, si M. Emanoil de 27 ani din comuna Livezile sunt suspectati ca, in perioada martie-aprilie 2012 au comis sapte infractiuni de furt pe raza municipiului Bistrita, in Unirea, Ghinda si Livezile.
Fata de invinuitul M. Valentin s-a luat masura retinerii pe o durata de 24 de ore si urmeaza a fi prezentati Parchetului de pe langa Judecatoria Bistrita cu propunere de arestare preventiva.
Cercetarile continua de Biroul de Investigatii Criminale.

Atentie de unde alegeti sa cumparati bunuri!

In 23.07.2012, R. Eszter de 68 ani, din Bretea, a sesizat faptul ca in jurul orei 16.45, persoane necunoscute i-au oferit spre vanzare un set de vase din inox, contra sumei de 150 lei, iar in momentul in care a deschis cutia de carton a constatat ca in interior se aflau pietre.
In urma verificarilor efectuate, politistii i-au depistat pe suspecti in trafic pe DJ 151, intre Chirales si Lechinta, respectiv R. Lajos de 23 ani, R. Lajos de 40 ani, R. Istvan de 27 ani si R. Robert de 21 ani, toti din Gheorgheni, jud. Harghita.
In cauza s-a intocmit dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunilor de inselaciune si complicitate la inselaciune. Prejudiciul a fost recuperat in totalitate.
Cercetarile continua de Sectia 4 Politie Rurala.

 

 

"Ziua Europeana a Sigurantei Rutiere" -marcata la Bistrita-Nasaud

Politistii rutieri desfasoara activitati preventive maine, 25 iulie, in cadrul Zilei Europene a Sigurantei Rutiere

In ziua de 25 iulie 2012, politistii rutieri din Bistrita-Nasaud organizeaza activitati cu rol preventiv pentru a marca "Ziua Europeana a Sigurantei Rutiere". De asemenea, in perioada 23-29 iulie, politistii din cadrul Serviciului Rutier deruleaza actiunea "Trucks" sub egida TISPOL, avand drept scop prevenirea si combaterea incalcarii normelor privind transportul de marfuri si de persoane si verificarea legalitatii acestora.
Astfel, impreuna cu reprezentanti de la Registrul Auto Roman si Inspectoratul de Stat privind Controlul Transportului Rutier, politistii vor fi prezenti in trafic si vor actiona pe drumurile de pe raza judetului pentru cresterea sigurantei rutiere si promovarea conduitei preventive.
Aceste masuri, care au loc la nivel national, au fost luate pe fondul necesitatii de a imbunatati comportamentul rutier al participantilor la trafic, prin dezvoltarea activitatii de prevenire, axata pe informarea si responsabilizarea individului.
Politistii atentioneaza toti participantii la trafic privind importanta respectarii normelor de circulatie in prevenirea producerii de evenimente rutiere si ii sfatuiesc sa aiba o conduita preventiva in trafic, pentru a ajunge in siguranta la destinatie!

 

 

"Scutul Padurii" pe Valea Ilvelor

In 23.07.2012, intre orele 10.00-16.00, politistii din cadrul Biroului de Combatere a Delictelor Silvice, impreuna cu specialisti din cadrul I.T.R.S.V. Cluj-Napoca, au derulat o actiune pe linia controlului circulatiei si provenientei materialului lemnos pe Valea Ilvelor. S-au aplicat doua sanctiuni contraventionale in baza Legii nr. 171/2010 in valoare de 3.000 lei si s-a confiscat lemn in valoare de 585 lei detinut contrar prevederilor legale.

0 comentarii2779 vizualizări24 iulie 2012




rss 2.0
rss 2.0