Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Luni 20 Mai 2024 - 14587
Suspect prins de politisti. Atentie la bunurile dvs.! Urmarit la nivel national si international depistat de politistii bistriteni. Marfa confiscata.

In 29.07.2012, ora 19.26, politistii s-au sesizat din oficiu fata de V. Dorel de 18 ani din Bistrita, care sustrasese bunuri dintr-un autoturism parcat pe str. Calimani, din Bistrita. La fata locului au rezultat date ca suspectul, profitand de faptul ca proprietarul a lasat autoturismul neasigurat, a patruns in interior de unde a sustras un DVD auto, impreuna cu cablul de alimentare, in valoare de circa 250 lei.
Prejudiciul a fost recuperat, cercetarile fiind continuate de Biroul de Investigatii Criminale, pentru furt calificat.

 

 

Atentie la bunurile dvs.!

In 29.07.2012, ora 09.19, R. Maria din Bistrita, cartier Unirea, a sesizat faptul ca in urma cu putin timp, din interiorul locuintei sale de domiciliu, doua femei i-a sustras bani si bunuri.
La fata locului s-a constatat ca acestea, profitand de faptul ca usa locuintei a fost lasata deschisa de proprietar, au patruns in imobil si au sustras un lantisor si suma de 200 lei.
In urma cercetarilor a fost depistata C. M. de 15 ani din com. Panticeu, jud. Cluj, asupra careia a fost gasita cutia in care a fost lantisorul si banii. Aceasta era insotita de alta tanara in curs de identificare.
Cercetarile continua de Biroul de Investigatii Criminale, pentru furt calificat.

 

 

 

Urmarit la nivel national si international depistat de politistii bistriteni

In 28.07.2012, ora 13.19, pe raza mun. Bistrita, politistii l-au depistat pe L. Ilie de 40 ani din Sighisoara, jud. Mures, urmarit national din luna aprilie a.c. si international (din luna iunie) de Inspectoratul de Politie Judetean Mures.
Acesta a fost condamnat la 3 ani inchisoare pentru furt.
Barbatul a fost incarcerat in arestul IPJ Bistrita-Nasaud.

 

 

Marfa confiscata

In 27.07.2012 ora 20.30, pe raza orasului Beclean, lucratori din cadrul Politiei orasului Beclean au depistat in trafic autoturismul condus de A.Lidia, de 36 ani, din Cluj Napoca, care transporta cantitatea de 200 litri lichid cu miros specific de alcool (ambalat in pet-uri cu capacitate de 2 litri), pentru care nu a prezentat documente de provenienta sau de insotire a marfii.
Produsele detinute contrar prevederilor legale au fost ridicate in vederea continuarii cercetarilor, mijlocul de transport utilizat a fost indisponibilizat, iar fata de conducatorul auto urmeaza a se efectua cercetari pentru savarsirea infractiunii prevazuta de art. 296 din Legea 571/2003 privind Codul Fiscal.
Cercetarile continua de Serviciul de Investigare a Fraudelor.

0 comentarii2688 vizualizări30 iulie 2012
rss 2.0
rss 2.0