Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Duminica 21 Iulie 2024 - 14587
8 accidente grave soldate cu 2 persoane decedate in 2012 pe trecerile pentru pietoni. Barbat decedat subit. Suspecti de furt cercetati. Mandat pus in executare.
In 08.08.2012, orele 21.49, M. Liliana a sesizat faptul ca sotului sau M. Ilie de 54 ani i s-a facut rau in timp ce se afla pe camp langa constructia in lucru de pe raza loc. Piatra Fantanele si a decedat. Echipajul medical l-a resuscitat, insa fara rezultat. Urmeaza a fi efectuata necropsia pentru a se stabili cu exactitate cauza decesului.

Cercetarile continua de catre Sectia 2 Politie Rurala Prundu Bargaului.

 

 

Suspecti de furt cercetati

In 07.08.2012, in urma cercetarilor efectuate de politisti, au fost identificate mai multe persoane, cercetate sub aspectul comiterii infractiunii de furt.
Astfel, M. Ioan de 53 ani din Chintelnic este suspectat ca in 16.06.2012 a sutras o bicicleta in valoare de 350 lei, care a fost recuperata si restituita partii vatamate.
De asemenea, C. Elena de 43 ani din Teaca este suspectata ca in 01.08.2012 a sustras un portmoneu dintr-un magazin din Bistrita, Bd. Independentei.
Prejudiciul cauzat de 150 lei a fost recuperat si restituit in totalitate partii vatamate.
Cercetarile continua de Biroul de Investigatii Criminale Bistrita.

 

Mandat pus in executare de politisti

In 08.08.2012, orele 10.00, in urma unei actiuni organizate de politistii de la Serviciul de Investigatii Criminale, a fost depistat pe str. Libertatii din Bistrita, H. Valentin de 34 ani din Lupeni, jud. HD, impotriva caruia Judecatoria Petrosani a emis mandatul de executare a pedepsei inchisorii nr. 466 din 09.07.2012, fiind condamnat la un an inchisoare pentru comiterea infractiunii de furt calificat.
Acesta a fost incarcerat in Centrul de Retinere si Arest Preventiv Bistrita Nasaud.

 

 

POLITISTII BISTRITENI ORGANIZEAZA ACTIUNI PENTRU PREVENIREA ACCIDENTELOR IN CARE SUNT IMPLICATI PIETONI

Politistii rutieri din Bistrita-Nasaud desfasoara de astazi si pana sambata actiuni pentru depistarea persoanelor care nu traverseaza regulamentar, precum si pentru pentru depistarea conducatorilor auto care nu acorda prioritate de trecere pietonilor.

Joi, 9 august, politistii actioneaza pe raza oraselor si a municipiului Bistrita, pentru combaterea indisciplinei pietonilor angajati in traversare prin locuri nepermise, iar vineri si sambata pentru combaterea indisciplinei conducatorilor de autovehicule in ceea ce priveste neacordarea prioritatii de trecere pietonilor, angajati in traversarea regulamentara a drumului.

Scopul acestor actiuni este de reducere a numarului accidentelor rutiere determinate de incalcarea normelor de circulatie in ceea ce priveste traversarea neregulamentara a pietonilor si neacordarea prioritatii de trecere pietonilor.

Din analiza de risc rutier intocmita la nivelul judetului, a rezultat ca una dintre principalele cauze generatoare de accidente o reprezinta indisciplina pietonilor, in anul 2012 avand loc 16 accidente grave, o pondere de 39% din totalul accidentelor grave, iar 9 pietoni au decedat. De asemenea, de la inceputul anului, 1427 pietoni au fost sanctionati contraventional cu amenda pentru traversarea neregulamentara a drumului public.

Tot in anul 2012, 86 de conducatori auto au avut permisul de conducere retinut in vederea suspendarii ca urmare a neacordarii prioritatii de trecere pietonilor. Din aceasta cauza au avut loc 8 accidente grave soldate cu 2 persoane decedate.

0 comentarii2681 vizualizări10 august 2012
[ Închide secţiunea de comentarii ]

Nu există comentarii

Adaugă un comentariu

rss 2.0
rss 2.0