Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Joi 30 Mai 2024 - 14587
Accident in intersectie. Nu a pastrat distanta regulamentara in mers. Actiune la nivel judetean, in statiile CFR.

In 13.08.2012, orele 1258, la intersectia D.N.15A si D.N.17, D. Ioan de 60 ani din Baia Mare, in timp ce conducea un autoturism, a patruns in intersectie, cu intentia de a merge spre Beclean, fara sa se asigure si fara sa acorde prioritate de trecere autoturismului condus de G. Vasile din Bistrita care circula regulamentar pe D.N.17 spre Bistrita.
Din accident au rezultat ranirea usoara a lui D. Ioan si avarii materiale. Cercetarile continua de catre Biroul Rutier.

 

 

MASURI PENTRU ASIGURAREA ORDINII SI LINISTII PUBLICE DE SF. MARIA

In perioada premergatoare si pe timpul sarbatorii religioase din 15 august, Adormirea Maicii Domnului, politistii bistriteni, alaturi de partenerii cu atributii in domeniu, vor actiona pentru mentinerea unui climat de ordine si siguranta publica in judetul Bistrita-Nasaud.

140 de politisti, in medie, desfasoara zilnic in intervalul 13-15 august a.c., activitati specifice pentru mentinerea ordinii si linistii publice, apararea patrimoniului public si privat in localitatile urbane si rurale, in special in locurile de pelerinaj, statiuni turistice, zonele de agrement si pe caile de acces ce converg spre lacasurile de cult si statiunile turistice, dar si in trenurile de calatori.
Politistii vor fi prezenti si pe principalele drumuri nationale cu 8 autospeciale dotate cu aparat radar, in punctele cu risc ridicat de accidente si la orele cu trafic intens, in vederea fluidizarii circulatiei si prevenirii evenimentelor rutiere.
Politistii vor asigura o reactie ferma la solicitarile cetatenilor, fiind pregatiti sa intervina pentru combaterea infractiunilor si faptelor antisociale.

 

 

Nu a pastrat distanta regulamentara in mers

In 13.08.2012, orele 17.00, pe DN 17, in localitatea Prundu-Birgaului, T. Stefanel de 20 ani din Botosani, in timp ce conducea un autoturism, datorita nepastrarii unei distante corespunzatoare in mers, a colizionat autoturismul condus regulamentar de S. Dorel din Bistrita, care a fost proiectat in autoturismul care rula in fata sa, condus de V. Ionut din Prundu Birgaului.
In urma accidentului a rezultat ranirea usoara a conducatorului auto S. Dorel, care a refuzat initial transportarea la spital de catre echipajul SMURD, dar care s-a prezentat ulterior pentru acordarea de ingrijiri.
In cauza se efectueaza cercetari sub aspectul savarsirii infractiunii de vatamare corporala din culpa. Cercetarile continua de catre Serviciul Rutier.

 

 

Calatorie in siguranta in Bistrita-Nasaud

In intervalul 9-12 august politistii de la Biroul Transporturi Feroviare Bistrita-Nasaud, alaturi de personal C.F.R. si alti parteneri cu atributii in domeniu au desfasurat o actiune la nivel judetean, in statiile de cale ferata, precum si in 24 de trenuri de calatori care circula pe magistralele CF si sectiile feroviare adiacente acestora.
Astfel, politistii au constatat o infractiune de natura judiciara si au aplicat trei sanctiuni contraventionale in valoare de 500 lei. De asemenea, au fost depistate trei persoane care apelau la mila publica si sase calatori care circulau fara bilet.

0 comentarii2849 vizualizări14 august 2012
rss 2.0
rss 2.0