Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Joi 13 Iunie 2024 - 14587
Un barbat care a agresat doi politisti a fost arestat. Prevenirea furturilor de pe camp.

In 15.09.2012, orele 02.55, un barbat in vasta de 30 ani din Nasaud a agresat doi agenti de politie din cadrul Sectiei 6 Politie Rurala Nasaud. Acestia isi exercitau atributiile de serviciu pe raza localitatii Mititei, jud. Bistrita Nasaud, iar in apropierea unei benzinarii de pe DN 17 D, au fost agresati de V. Andrei din Nasaud. Barbatul a fost identificat ulterior si retinut pentru 24 de ore.

Dosarul de cercetare penala a fost declinat in vederea solutionarii Parchetului de pe langa Judecatoria Nasaud, iar pe numele barbatului a fost emis mandat de arestare preventiva pentru 29 de zile sub aspectul comiterii infractiunii de ultraj. 

 

 

Politistii sunt alaturi de parinti, profesori si elevi in noul an scolar 

 Astfel, o atentie deosebita va fi acordata unitatilor de invatamant din mediul rural. Politistii din structurile de prevenire, de proximitate si de la posturile comunale vor avea intalniri atat cu reprezentanti ai scolii, cat si cu parinti si elevi.
Pentru prevenirea accidentelor in care sunt implicati minori, politistii de la rutiera vor fi prezenti in apropierea scolilor, pe arterele de circulatie intens tranzitate, pentru asigurarea fluentei si sigurantei traficului rutier la orele de maxima afluire a elevilor. In acest context se inscrie si instruirea tuturor detinatorilor de autovehicule destinate transportului scolar cu privire la obligatiile ce le revin in vederea asigurarii unei stari tehnice corespunzatoare si a utilizarii acestor mijloace strict conform destinatiei.
Le dorim tuturor mult succes in noul an scolar!

 

 

Conducerea unui autovehicul neinmatriculat si fara a detine permis de conducere sunt infractiuni

In 16.09.2012, orele 21.23, pe DJ 170, in Negrilesti, a fost depistat I. Cristian de 22 ani in timp ce conducea un motociclu cu capacitate cilindrica de 125 cm cubi, neinmatriculat si fara a detine permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule. A fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind de 0.19 mg/l alcool pur in aerul expirat.
In cauza s-a intocmit dosar penal pentru savarsirea infractiunilor de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neinmatriculat, cu nr. fals de
inmatriculare si conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de catre o persoana care nu poseda permis de conducere.
Cercetarile continua de Politia oras Beclean.

In aceeasi zi, in localitatea Maieru, a fost depistat un barbat de 50 ani din Cormaia, in timp ce conducea un autoturism fara a detine permis de conducere si avand autorizatia de circulatie provizorie expirata.
S-a intocmit dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunilor de "conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de catre o persoana care nu poseda permis de conducere si conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neinmatriculat".
Cercetarile sunt continuate de Sectia 7 Politie Rurala Singeorz-Bai.

 

 

Politistii actioneaza pentru prevenirea furturilor de pe camp

In 15.09.2012, ora 22.45, in baza activitatilor de prevenire a furturilor de produse agricole de pe camp, pe DJ 151, in localitatea Singeorzu-Nou, au fost depistati L. Monica de 38 ani si L. Stefan de 19 ani, ambii din Bungard, in timp ce transportau cu caruta un numar de 11 saci din rafie cu mere de diferite soiuri, in greutate totala de 336 kg.
In urma verificarilor, a rezultat ca merele au fost sustrase in cursul zilei de pe proprietatea lui B. Marius, din Bistrita, care detine o livada in Bungard.
In cauza s-a intocmit dosar penal.

 

 

 

0 comentarii3003 vizualizări17 septembrie 2012
rss 2.0
rss 2.0