Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Duminica 28 Mai 2023 - 14587
SASE BISTRITENI ADMISI IN SCOLILE DE POLITIE.

In sesiunea 2012 de recrutare a candidatilor pentru admiterea in unitatile de invatamant ale M.A.I, au fost admisi in total 6 bistriteni la scolile de politie. In urma sustinerii examenelor de admitere, au fost admisi cinci bistriteni (o fata si patru baieti) la Scoala Postliceala de Agenti de Politie "Septimiu Muresan" din Cluj, din totalul de 18 de candidati si unul la Academia de Politie "Alexandru Ioan Cuza" din Bucuresti din totalul de 15 candidati.

La examenul de admitere la Scoala Postliceala de Agenti de Politie "Septimiu Muresan" din Cluj, locurile pentru femei, cel mai mare punctaj pe tara a fost obtinut de Carcu Loredana din judetul Bistrita-Nasaud, comuna Rebrisoara (86 de puncte).
Le dorim tuturor mult succes!

 

 

Verificari pentru punerea in legalitate privind actele de identitate.

Politia Municipiului Bistrita a organizat o actiune in sistem integrat pe raza municipiului in zona str. Subcetate pentru prevenirea faptelor antisociale, verificarea respectarii normelor legale privind actele de identitate, resedinta si domiciliul persoanelor.
Au fost verificate si consiliate 134 persoane si au fost aplicate 11 sanctiuni contraventionale in baza OUG 97/2005 privind evidenta, domiciliul, resedinta si actele de identitate ale cetatenilor romani in valoare de 370 lei.

 

 

Conducerea fara permis este infractiune.

In 19.09.2012 , orele 07.21, un echipaj de politie l-a depistat in trafic pe raza localitati Coldau pe A. Emil de 36 ani din Singeorz-Bai, in timp ce conducea un autoturism fara a detine permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule. De asemenea in autoturism se afla si proprietarul masinii, un tanar de 21 ani, care a incredintat autoturismul susnumitului, cunoscand faptul ca acesta nu detine permis de conducere.

Conducatorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind de 0.15mg/l vaporii de alcool in aerul expirat.
In cauza s-a intocmit dosar penal pentru savarsirea infractiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul fara a poseda permis de conducere si respectiv pentru incredintarea cu stiinta a unui autovehicul unei persoane care nu poseda permis de conducere.

 

 

 

Politistii actioneaza pentru combaterea delictelor silvice.

In 19.09.2012, intre orele 08.00-10.00, Sectia 6 Politie Rurala Nasaud impreuna cu lucratori din cadrul Ocolului Silvic Somes-Tibles Nasaud, au executat un control pe linia prevenirii si descoperirii delictelor silvice.
Au fost constatate doua infractiuni silvice, respectiv doi barbati de 23 ani si 26 ani, ambii din Zagra depistati ca au taiat si sustras din padurea apartinand Primariei Zagra trei arbori de esenta foios in valoare de 1033 lei.
Cercetarile continua de catre lucratorii Postului de Politie Zagra.

1 comentariu2639 vizualizări20 septembrie 2012
rss 2.0
rss 2.0