Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Luni 20 Mai 2024 - 14587
Autoturism de lux urmarit la nivel national.1.500 de pachete de tigari de contrabanda depistate.

In urma activitatilor de cercetare desfasurate de politisti, in data de 19.09.2012 a fost identificat si ridicat pe raza municipiului Satu-Mare autoturismul marca Mercedes tip S 320, urmarit la nivel national.

Autovehiculul face obiectul unui dosar penal privind infractiunea de abuz de incredere. N. Silviu de 29 ani din judetul Arges este suspectat ca la inceputul lunii septembrie 2012, a inchiriat de la o societate comerciala din Bistrita trei autoturisme pe care nu le-a restituit si ulterior le-a instrainat.
Prejudiciul cauzat in suma de 42.000 euro a fost recuperat in proportie de 50%.
Cercetarile continua de lucratorii Serviciului de Investigatii Criminale.

 

 

 

Politistii cerceteaza imprejurarile in care un motoscuter furat din Italia a fost descoperit la Bistrita

In 20.09.2012, orele 10.18, a fost sesizat telefonic faptul ca la Reprezentanta Bistrita-Nasaud a R.A.R a fost prezentat in vederea efectuarii identificarii un motoscuter marca Yamaha declarat furat in Italia.
A fost identificat detinatorul acestuia, un barbat de 50 ani din jud. Cluj, care a declarat ca l-a achizitionat in luna august a.c. de la o societate comerciala din Gherla, prezentand documente in acest sens.
Intrucat in evidentele politiei motoscuterul figureaza ca fiind declarat furat in Italia din anul 2008, in cauza va fi formulata o cerere de asistenta politieneasca internationala autoritatilor judiciare din Italia pentru a clarifica situatia juridica a acestuia.
Cercetarile continua de lucratorii Serviciului de Investigatii Criminale.

 

 

1.500 de pachete de tigari de contrabanda depistate de politisti. Trei barbati sunt cercetati

In 20.09.2012, ora 13.45, lucratorii Postului de Politie Lunca Ilvei l-au depistat pe raza comunei pe B. Mihai de 42 ani in timp ce conducea un autoturism, insotit de alti doi barbati, de 43 ani si 36 ani, toti din Bistrita.
In portbagaj au fost descoperite de politisti trei baxuri cu 1.500 pachete de tigari marca Viceroy, avand aplicate timbre de Ucraina, fara a avea documente de provenienta. Valoarea estimativa a tigaretelor este de aproximativ 15.000 lei.
Produsele detinute contrar prevederilor legale au fost ridicate in vederea continuarii cercetarilor, iar fata de cele 3 persoane urmeaza a se efectua cercetari pentru savarsirea infractiunilor de detinere ilegala de produse accizabile conform Legii nr. 571/2003 privind Codul Fiscal si de contrabanda.
Cercetarile continua de Serviciul de Investigare a Fraudelor.

 

Accident rutier cu un TIR

In 20.09.2012, orele 10.22, pe Drumul de Centura la intersectia cu DN 17 C, din Bistrita, C. Vasile de 26 ani din Bistrita, in timp ce conducea un autoturism marca Dacia Logan, nu a acordat prioritate de trecere autoturismului marca Renault condus de un barbat de 26 ani din orasul Sangeorz-Bai, care inincercarea de a-l evita, a patruns pe contrasens si s-a colizionat frontal cu autotrenul marca MAN.
In urma accidentului au rezultat ranirea usoara a pasagerei din cel de-al doilea autoturism si avarii materiale.
Cercetarile continua de Biroul Rutier.

1 comentariu2688 vizualizări22 septembrie 2012
rss 2.0
rss 2.0