Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Joi 01 Iunie 2023 - 14587
DELEGATIE GERMANA IN VIZITA IN B-N. Accident cu patru raniti.

In perioada 02-06 octombrie a.c., o delegatie formata din parlamentari, oameni de afaceri si politisti, membri IPA Germania (International Police Association), efectueaza o vizita in judetul Bistrita-Nasaud. Printre activitatile programate, sunt intalniri cu conducerea Inspectoratului Judetean de Politie, cu autoritatile publice locale, reprezentantii Forumului Democrat German si semnarea unor parteneriate cu institutii si organizatii din judet.

Delegatia germana formata din 10 membri este condusa de Manfred Dachner, presedintele Comisiei de Petitii din Parlamentul Landului Mecklenburg-Vorpommern din Germania, cetatean de onoare al municipiului Bistrita.

In 3 octombrie ora 11.00 este programata o conferinta de presa, sustinuta de seful delegatiei germane si presedintele Consiliului Judetean in sala de sedinte a Consiliului Judetean.

 

 

Accident rutier cu patru raniti

In 30.09.2012, ora 15.24, pe DN 17, in Crainimat, conducatorul auto S. Dan de 24 ani din Caianu Mare, in timp ce conducea un autoturism pe un sector de drum unde depasirea este interzisa, a intrat in depasirea autoturismului condus in aceeasi directie de L. Danut din Soimus, care a virat la stanga, pentru a intra pe un drum lateral, fara sa se asigure.
Din accident au rezultat ranirea usoara a celor doi conducatori auto si ranirea usoara a doi pasageri din primul autoturism, precum si avarii materiale la cele doua masini.
Conducatorii auto a fost testati cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.
Cercetarile continua de Serviciul Rutier.

 

 

 

Masuri pentru asigurarea ordinii si linistii publice la targul de la Chiochis

Politistii au desfasurat o actiune pe raza localitatii Chiochis, cu ocazia desfasurarii targului traditional de toamna, pentru prevenirea faptelor antisociale si a evenimentelor rutiere. Astfel, lucratorii Sectiei 4 Politie Rurala, impreuna cu lucratori din cadrul Posturilor de Politie Chiochis si Nuseni, in urma activitatilor desfasurate au aplicat noua sanctiuni contraventionale in valoare de 840 lei si au asigurat fluidizarea traficului rutier pentru evitarea blocajelor pe DJ 172A in zona de desfasurare a targului.
Nu au fost constatate acte de tulburare a ordinii si linistii publice.

 

 

 

 

Pieton accidentat

In 30.09.2012, ora 17.11, pe DN 17 in Reteag, conducatorul auto C. Teofil de 32 ani din jud. Botosani, in timp ce conducea o autoutilitara nu a acordat prioritate la trecerea pentru pietoni, semnalizata prin indicator si marcaj, si l-a surprins si accidentat pe un barbat de 38 ani din Reteag.
In urma accidentului a rezultat ranirea usoara a pietonului care a fost transportat la Spitalul Judetean Bistrita.
Conducatorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ si i s-au recoltat probe biologice.
Cercetarile continua de Politia oras Beclean.

0 comentarii2688 vizualizări01 octombrie 2012
rss 2.0
rss 2.0