Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Sambata 20 Aprilie 2024 - 14587
Coliziune frontala pe DJ 151. Suspect de furt identificat de politisti.

In 04.10.2012, ora 17.41, pe DJ 151, in cartierul Sigmir, K. Rares de 32 ani din Cluj-Napoca, in timp ce conducea o autoutilitara, nu a adaptat viteza de deplasare in curba la dreapta si a patruns pe contrasens unde a intrat in coliziune frontala cu un automobilul mixt condus de T. Teodor de 42 ani din Blajenii de Sus.

Din accident a rezultat ranirea grava a conducatorului auto K. Rares care a fost transportat la Spitalul Judetean Bistrita.
Conducatorii auto au fost testati cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ si li s-au recoltat probe biologice.
Cercetarile continua de catre Biroul Rutier.

 

 

Suspect de furt identificat de politisti

In 04.10.2012, politistii Postului de Politie Teaca au fost sesizati de C. Sabadean de 37 din Viile Tecii despre faptul ca in cursul lunii septembrie 2012, persoane necunoscute i-au sustras dintr-o anexa gospodareasca un fierastrau mecanic.
In urma investigatiilor efectuate de politisti a fost identificat principalul suspect ca fiind L. Petru de 21 ani din Viile Tecii.
Prejudiciul in valoare de 3.000 lei a fost recuperat.
Cercetarile continua de Postul de Politie Teaca.

 

 

Suspectii principali pentru comiterea infractiunii de vatamare corporala grava obligati sa nu paraseasca localitatea de domiciliu

In cursul zilei de ieri, cei doi barbati suspectati de comiterea infractiunii de vatamare corporala grava au fost prezentati Parchetului de pe langa Tribunalul Bistrita-Nasaud care a dispus fata de acestia masura preventiva a obligarii de a nu parasi localitatea de domiciliu, pe o perioada de 30 de zile.
Cercetarile continua de Serviciul Investigatii Criminale.

 

 

 


 

 

 

 

 

0 comentarii2737 vizualizări05 octombrie 2012
rss 2.0
rss 2.0