Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Duminica 28 Mai 2023 - 14587
O autoutilitara care tracta o semiremorca incarcata cu tevi metalice s-a rasturnat pe DN17.
In 06.10.2012, ora 02.00, pe DN 17, in localitatea Livezile, conducatorul auto P. Bogdan de 58 ani, cetatean polonez , in timp ce se conducea o autoutilitara care tracta o semiremorca incarcata cu tevi metalice, din cauza faptului ca nu a redus viteza in curba, a pierdut controlul volanului, a lovit un cap de pod de pe acostamentul din stanga sensului de mers dupa care s-a rasturnat pe partea carosabila, blocand ambele sensuri de mers.

In urma accidentului a rezultat ranirea usoara a conducatorului auto care a fost transportat la Spitalul Judetean Bistrita-Nasaud pentru acordarea de ingrijiri medicale.
Circulatia pe DN 17 in zona producerii accidentului a fost intrerupta 2 ore dupa care s-a reusit deblocarea unui sens de mers.
Conducatorul autoutilitarei a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind negativ si i s-a recoltat o proba de sange in vederea stabilirii alcoolemiei.
Cercetarile sunt continuate de Serviciul Rutier.

 

Material lemnos in valoare de 4714.24 ridicat in vederea confiscarii

In 05.10.2012, politistii Serviciului de Ordine Publica impreuna cu specialisti din cadrul I.T.R.SV. Cluj-Napoca au desfasurat o actiune pentru prevenirea si combaterea delictelor silvice, pe raza comunei Tiha Bargaului.
Cu aceasta ocazie a fost rdicat in vederea confiscarii material lemnos in valoare de 4714.24 lei, provenit din taieri ilegale de arbori.
Cercetarile continua de catre politisti din cadrul Biroului de Combatere a Delictelor Silvice.

0 comentarii2702 vizualizări06 octombrie 2012
rss 2.0
rss 2.0