Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Duminica 28 Mai 2023 - 14587
Actiuni pentru combaterea prostitutiei si proxenetismului. Furturile de pe camp.

In 09.10.2012, in urma unei actiuni organizate pentru prevenirea si combaterea infractiunilor de prostitutie si proxenetism, a fost depistata pe str. Drumul Cetatii o tanara de 17 ani suspectata pentru comiterea infractiunii de prostitutie. Suma de bani aflata asupra acesteia a fost confiscata, intrucat exista indicii ca provine din activitatea infractionala. In cauza a fost intocmit dosar de cercetare penala sub aspectul comiterii infractiunii de prostitutie.

Pe timpul desfasurarii actiunii au mai fost depistate patru femei care atrageau persoane in vederea intretinerii de raporturi sexuale in scopul obtinerii de foloase materiale. Acestea au fost sanctionate contraventional conform Legii nr. 61/1991 cu amenzi in valoare de 2000 lei.

 

 

Pieton care a traversat neregulamentar, accidentat

In 09.10.2012 orele 19:00, pe strada Libertatii din Bistrita, conducatorul unui autoturism, un barbat de 38 ani din Sangeorz-Bai l-a surprins si accidentat usor pe A. Constantin de 60 ani din Sieu Odorhei, care s-a angajat in traversarea strazii prin loc nepermis si fara sa se asigure. In urma testarii cu aparatul etilotest, rezultatul a fost pentru pieton de 0,60mg/l alcool pur in aerul expirat.
Cercetarile continua de catre Biroul Rutier.

 

 

Accident cu trei masini implicate

In 09.10.2012 orele 15.32 pe str. Libertatii din Bistrita conducatorul auto B. Ionut de 21 ani din Bistrita nu a pastrat o distanta de siguranta in mers intrand in coliziune cu partea din spate a autoturismului condus de M. Cristian de 33 ani din Bistrita, care la randul lui a fost proiectat in partea din spate a autoturismului condus de un barbat de 36 ani din Bistrita.
Din accident a rezultat ranirea usoara a unei femei de 59 ani pasagera in cel de-al doilea autoturism.
Cercetarile continua de catre Biroul Rutier.

 

Furturile de pe camp, in atentia politistilor

In 09.10.2012 orele 21.20, patrula de politie din cadrul Postului de Politie Teaca, i-au oprit pe DJ 173 Teaca-Ocnita pe doi barbati de 38 ani si 43 ani, ambii din Pintic, care transportau cu atelajele hipo lucerna cosita. La intrebarile politistilor, acestia au declarat ca au cosit-o de pe un teren situat intre localitatile Teaca si Ocnita.
Cantitatea de 110 kg lucerna a fost ridicata in vederea continuarii cercetarilor, urmand a fi identificat proprietarul.
Cercetarile continua de catre lucratorii Postului de Politie Teaca sub aspectul savarsirii infractiunii de furt calificat.

 

 

0 comentarii2562 vizualizări10 octombrie 2012
rss 2.0
rss 2.0