Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Duminica 28 Mai 2023 - 14587
S-a rasturnat cu masina. Elevi depistati in baruri.

In 11.10.2012, ora 19.35, Postul de politie Urmenis a fost sesizat prin SNUApU 112 de o femeie din Urmenis, ca pe DC 19, intre localitatile Urmenis si Sopteriu, se afla o masina rasturnata in sant.
Echipajul de politie deplasat la fata locului a identificat autoturismul si soferul, care se afla langa masina, un barbat de 51 ani din Urmenis.
Acesta se afla sub influenta bauturilor alcoolice (0,81 mg/l alcool pur in aerul expirat).
Cercetarile continua de Postul de Politie Urmenis, pentru conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul avand o imbibatie alcoolica peste limita legala.

 

 

Elevi depistati in baruri

In 11.10.2012 intre orele 11.00-13.00, politistii din cadrul Biroului de Ordine Publica au organizat o actiune in barurile si localurile internet-café din zona adiacenta a unitatilor de invatamant, de pe raza municipiului, pentru combaterea absenteismului scolar si delicventei juvenile, ocazie cu care au depistat 11 elevi care nu frecventau cursurile scolare.
Unitatile scolare din care fac parte elevii depistati au fost informate cu privire la aspectele constatate.

 

 

 

Barbat cercetat dupa ce, fara permis si sub influenta alcoolului, a provocat un accident rutier

In 12.10.2012, ora 01.25, pe DJ 172 E, intre localitatile Herina si Lechinta, un barbat de 44 ani din Saratel, in timp ce conducea un autoturism fara sa detina permis de conducere, pe fondul neadaptarii vitezei la conditiile de drum si a consumului de alcool (0,64 mg/l alcool pur in aerul expirat), intr-o curba a pierdut controlul volanului, a parasit carosabilul si a intrat cu autoturismul intr-un capat de pod din beton.
Din accident a rezultat ranirea grava a unui pasager de 22 ani din Domnesti, si ranirea usoara a trei pasageri, toti din Saratel.
Cercetarile continua de Politia oras Beclean, pentru "Conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul fara a poseda permis de conducere" si "conducerea pe drumurile publice unui autovehicul avand o imbibatie alcoolica peste limita legala".

 

 

Actiuni pe linie economica la Nasaud

In 11.10.2012, Serviciul de Investigare a Fraudelor, impreuna cu Politia oras Nasaud, au desfasurat o actiune pe raza Nasaud, pentru prevenirea si combaterea actelor de comert ilicit si a evaziunii fiscale.
In urma verificarilor au fost aplicate 13 sanctiuni contraventionale in baza Legii nr. 12/1990, in valoare totala de 9.500 lei, au fost confiscate produse alimentare si industriale in cuantum de 250 de lei si suma de 900 lei, provenite din acte de comert ilicit.
De asemenea, reprezentantii unei societati comerciale din Nasaud au fost sanctionati contraventional cu amenda de 3.000 lei ca urmare a faptului ca au comercializat bijuterii din aur, in greutate de 57,64 grame, care nu erau marcate conform prevederilor legale. Intreaga cantitate fusese ridicata in luna august in vederea expertizarii.

0 comentarii2674 vizualizări12 octombrie 2012
rss 2.0
rss 2.0