Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Joi 01 Iunie 2023 - 14587
Barbat retinut pentru infractiuni rutiere.

In 14.10.2012, in urma cercetarilor politistilor, barbatul de 44 ani din Saratel, care a provocat un accident rutier in 12 octombrie fara sa detina permis de conducere, pe fondul neadaptarii vitezei la conditiile de drum si a consumului de alcool, a fost retinut pentru o perioada de 24 de ore.
Acesta urmeaza sa fie prezentat Parchetului de pe langa Judecatoria Beclean in vederea luarii masurii arestarii preventive, sub aspectul comiterii infractiunilor de vatamare corporala din culpa, conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de catre o persoana care nu poseda permis de conducere si conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de catre o persoana care are in sange o imbibatie alcoolica peste limita legala.
Cercetarile continua de catre Politia Oras Beclean.

**In 12.10.2012, ora 01.25, pe DJ 172 E, intre localitatile Herina si Lechinta, intr-o curba a pierdut controlul volanului, a parasit carosabilul si a intrat cu autoturismul intr-un capat de pod din beton.
Din accident a rezultat ranirea grava a unui pasager de 22 ani din Domnesti, si ranirea usoara a trei pasageri, toti din Saratel.

 

 

 

Atentie la regulile de circulatie

In 14.10.2012, orele 20.17, pe D.N.17, in localitatea Uriu, un barbat de 39 ani din Cluj Napoca, in timp ce conducea un autoturism fiind sub influenta bauturilor alcoolice (1,35 mg/l alcool pur in aerul expirat), a acrosat autoturismul condus de o femeie de 31 ani din Uriu, care manevra autoturismul cu spatele dintr-o parcare, fara sa se asigure.
In urma accidentului a rezultat ranirea usoara a soferitei si avarii materiale la cele doua autoturisme.
Conducatorul auto a fost condus la Spitalul Orasensc Beclean, unde i-au fost recoltate doua probe biologice de sange in vederea stabilirii alcoolemiei.
Cercetarile continua in cadrul Serviciului Rutier Bistrita-Nasaud.

 

 

 

Tanar cercetat pentru conducere fara permis si sub influenta bauturilor alcoolice

In 14.10.2012, orele 02.10, pe B-dul Decebal din Bistrita, politistii au identificat un autoturism care colizionase trei tomberoane pentru gunoi.
La volanul acestuia a fost identificat un tanar de 22 ani din Bistrita, care nu detine permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.
Conducatorul autoturismului a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,45 mg/l alcool pur in aerul expirat si i-au fost recoltate probe biologice.
Se efectueaza cercetari sub aspectul savarsirii infractiunilor de "Conducere pe drumurile publice a unui autoturism de catre o persoana, fara a poseda permis de conducere pentru nici o categorie de autovehicule si conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul cu alcoolemie peste limita legala" .

 

 

 

Incredintarea unui autoturism pentru a fi condus pe drumurile publice de catre o persoana care nu poseda permis de conducere este infractiune

In 13.10.2012, orele 23.55, pe str. Sigmirului din Bistrita a fost identificat in trafic un tanar de 17 ani din Lunca Ilvei, in timp ce conducea un autoturism fara a detine permis de conducere si fiind sub influenta bauturilor alcoolice (0,43 mg/l alcool pur in aerul expirat).
Autoturismul i-a fost incredintat acestuia de catre P. Alina de 20 ani.
In cauza sunt efectuate cercetari sub aspectul savarsirii infractiunilor de "Conducere pe drumurile publice a unui autoturism de catre o persoana, fara a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule, conducere pe drumurile publice a unui autovehicul cu o alcoolemie peste limita legala si incredintarea unui autoturism pentru a fi condus pe drumurile publice de catre o persoana care nu poseda permis de conducere ".

0 comentarii2590 vizualizări15 octombrie 2012
rss 2.0
rss 2.0