Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Joi 18 Aprilie 2024 - 14587
Politistii bistriteni continua actiunile pentru prevenirea si combaterea evenimentelor rutiere.

In perioada 23 - 25 octombrie a.c politistii rutieri din Bistrita-Nasaud au actionat pe drumurile din judet impreuna cu reprezentanti ai ISCTR pentru verificarea legalitatii derularii transporturilor publice de persoane, iar alaturi de reprezentanti ai RAR pentru a verifica starea tehnica a autovehiculelor aflate in competenta de control a acestei institutii. 

De asemenea, impreuna cu politisti de ordine publica, au utilizat autospecialele dotate cu aparatura de masurare a vitezei de deplasare, pentru sanctionarea abaterilor generatoare de accidente rutiere, respectiv, excesul de viteza, depasirile neregulamentare, neacordarea prioritatii vehiculelor sau pietonilor.

         In urma verificarilor in trafic, au fost aplicate  154 de sanctiuni contraventionale in valoare de 35.300 lei, dintre care 47 de sanctiuni pentru nerespectarea regimului legal de viteza si 35 pentru nefolosirea centurii de siguranta. De asemenea, au fost retrase 9 certificate de inmatriculare, dintre care 6 pentru lipsa I.T.P. si 3 pentru defectiuni tehnice.

         Soferul unei autoutilitare a fost sanctionat contraventional si a ramas fara permis de conducere dupa ce a fost surprins conducand cu 103 km/h in localitatea Nepos.

Actiunea politistilor rutieri va continua si in intervalul 27-28 octombrie.

 

 

 

 

0 comentarii2737 vizualizări26 octombrie 2012




rss 2.0
rss 2.0