Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Sambata 03 Iunie 2023 - 14587
Perchezitii domiciliare pe raza municipiului Bistrita, in cadrul unui dosar penal privind falsificatori de carti de identitate.

La data de 26.10.2012, in baza autorizatiilor de perchezitie emise de Judecatoria Bistrita, politisti din cadrul Serviciului de Investigare a Fraudelor, impreuna cu Serviciul de Investigatii Criminale si Politia municipiului Bistrita, au efectuat 5 perchezitii domiciliare pe raza municipiului Bistrita la  un grup de patru falsificatori de carti de identitate. Acestia sunt suspectati ca foloseau carti de identitate false pentru contractarea de credite bancare si vanzari/cumparari de imobile.

Cu ocazia desfasurarii perchezitiilor au fost identificate mai multe inscrisuri si materiale utilizate la falsificarea cartilor de identitate, (folii utilizate pentru plastificare, contracte, laptop, recipiente si ustensile etc.) bunuri ce urmeaza a fi materializate in mijloace de proba.

Cercetarile continua de catre Serviciul de Investigare a Fraudelor in vederea documentarii intregii activitati infractionale sub aspectul comiterii infractiunilor de inselaciune, fals material in inscrisuri oficiale, fals in inscrisuri sub semnatura privata si uz de fals. 

 

 

0 comentarii2667 vizualizări26 octombrie 2012
rss 2.0
rss 2.0