Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Duminica 14 Iulie 2024 - 14587
Barbat retinut de politisti pentru delapidare.

In 21.11.2012, politisti din cadrul Serviciului de Investigare a Fraudelor, sprijiniti de lucratori din cadrul Serviciului Criminalistic, au efectuat trei perchezitii domiciliare la imobile detinute de catre invinuitul G.T. de 37 ani,din Bistrita, pe raza municipiului si in judetul Cluj. Acesta este cercetat pentru comiterea infractiunii de delapidare.

In fapt s-a retinut ca, in primele cinci luni ale anului, avand calitatea de administrator al unei societati comerciale si broker de asigurari, a incheiat polite de asigurare de raspundere civila auto RCA si conventii de asigurare de raspundere civila auto pentru care a incasat contravaloarea primelor de asigurare in cuantum total de 308.025 lei, suma de bani pe care nu a predat-o asiguratorului. Aceasta a fost utilizata atat in scopuri personale, cat si pentru plata unor cheltuieli in interesul societatii pe care o administreaza.
Politistii au intreprins toate demersurile in vederea identificarii unor sume de bani si bunuri care sa faca obiectul instituirii masurilor asiguratorii, in vederea recuperarii prejudiciului.
Fata de acesta s-a luat masura retinerii pe o durata de 24 ore, perioada in care invinuitul va fi prezentat Parchetului de pe langa Judecatoria Bistrita pentru a se dispune o masura preventiva.
Cercetarile sunt continuate de Serviciul de Investigare a Fraudelor.

 

Barbati cercetati pentru nerespectarea regimului armelor si munitiilor

In 21.11.2012, orele 05.53, politistii au fost sesizati prin apelul de urgenta 112 ca in fondul de vanatoare Somesul-Rodna, paznicii au observat trei persoane suspecte de comiterea infractiunilor de braconaj. Cu sprijinul jandarmilor montani, au fost conduse la Postul de Politie Sant.
Politistii de la Biroul Arme, Munitii, Explozivi si Substante Periculoase i-au identificat pe cei trei barbati, de 38 ani, de 34 ani si 39 ani, toti din Borsa, jud. Maramures. Cu ocazia controlului autoturismului cu care acestia se
deplasau, au fost gasite sapte gloante tip carabina, un proiector, o lanterna si o husa cu fermoar pentru arma de vanatoare.
In cauza s-a intocmit dosar penal sub aspectul comiterii infractiunii de nerespectarea regimului armelor si munitiilor, iar cercetarile continua de catre lucratori din cadrul B.A.E.S.P.

 

Barbat cu mandat european de arestare, depistat de politisti in urma unei actiuni.

In 21.11.2012, in timp ce desfasurau o actiune pentru prevenirea evenimentelor rutiere in Livezile, politisti din cadrul Sectiei 2 Politie Rurala Prundu Bargaului, au oprit autoturismul condus de P. Florinel de 39 ani din Bistrita. In urma verificarilor, a rezultat ca barbatul poseda mandat european de arestare emis de autoritatile judiciare din Germania in vederea cercetarii pentru comiterea infractiunii de complicitate la talharie in forma calificata.
Barbatul a fost prezentat de politisti de la Serviciul de Investigatii Criminale Parchetului de pe Langa Curtea de Apel Cluj, care a emis ordonanta de retinere pe o perioada de 24 ore, urmand a fi prezentat la Curtea de Apel Cluj, in vederea confirmarii mandatului european de arestare.
Persoana a fost incarcerata in Centrul de Retinere si Arestare Preventiva Bistrita - Nasaud.

 

 

Actiuni pentru siguranta cetatenilor in comuna Cetate

In 21.11.2012 politistii din cadrul Sectiei 1 de Politie Rurala Bistrita, impreuna cu luptatori din cadrul Serviciului pentru Actiuni Speciale, jandarmi si personal silvic din cadrul O.S. Dealu Negru, au desfasurat o actiune in sistem integrat in comuna Cetate pentru prevenirea si combaterea faptelor antisociale, contra patrimoniului si pentru siguranta cetatenilor.
In urma verificarilor, au fost identificati doi suspecti pentru comiterea infractiunii de furt (un porc) in luna august din Petris, respectiv E. Daniel de 38 ani si T. Ovidiu de 18 ani, din Petris, paguba fiind estimata la 700 lei.
De asemenea, au fost aplicate patru sanctiuni contraventionale, din care trei pentru delicte silvice, in valoare de 6.000 lei si una pentru tulburarea ordinii si linistii publice in valoare de 300 lei si au fost confiscati 3 mc material lemnos in valoare de 240 lei.

0 comentarii2779 vizualizări22 noiembrie 2012
[ Închide secţiunea de comentarii ]

Nu există comentarii

Adaugă un comentariu

rss 2.0
rss 2.0