Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Vineri 29 Martie 2024 - 14587
Tineri cercetati pentru ultraj contra bunelor moravuri. O tanara, pe fondul neatentiei, a colizionat un stalp de beton.

In 25.11.2012, ora 14.35, politistii au fost sesizati ca in fata unui magazin din Livezile a avut loc un scandal. La fata locului s-a deplasat un echipaj al Postului de Politie Livezile care a constatat faptul ca in jurul orelor 14.30, L. H.de 23 ani si L. S. de 28 ani, ambii din Livezile, au mers la magazin, si pe fondul unui conflict mai vechi, au aplicat mai multe lovituri cu bate din lemn, lui M. A. de 24 ani din Livezile si lui M. D. de 18 ani, din Bistrita.
Toate cele patru persoane implicate in altercatie au suferit diferite leziuni fizice. Cercetarile continua de catre Sectia 2 Politie rurala Prundu Bargaului pentru infractiunea de ultraj contra bunelor moravuri si tulburarea ordinii si linistii publice.

 

 

 

Retinut dupa ce, fara permis, a accidentat o persoana si a parasit locul accidentului

  

In 25.11.2012 ora 20:01, a fost anuntat prin SNUAU 112, ca in localitatea Tirlisua s-a produs un accident soldat cu vatamarea corporala a unei persoane, iar conducatorul auto a parasit locul producerii accidentului.
La fata locului s-a deplasat grupa operativa care a stabilit ca un tanar de 18 ani din Bistrita, care repara o defectiune la autoturismul sau, a fost accidentat usor de conducatorul unui autoturism, care a parasit locul producerii accidentului, soferul abandonand autoturismul dupa aproximativ 300 m.
In urma investigatiilor efectuate s-a stabilit faptul ca autoturismul a fost condus de un tanar de 26 ani din Tirlisua, care are permisul de conducere anulat.
Tanarul este cercetat sub aspectul savarsirii infractiunilor de "conducerea pe drumurile publice avand permisul de conducere anulat" si de "refuzul recoltarii probelor biologice de sange in vederea stabilirii alcoolemiei".
Tanarul a fost retinut pentru 24 de ore, urmand a fi prezentat Parchetului de pe langa Judecatoria Beclean pentru luarea altei masuri preventive.
Cercetarile continua de Politia oras Beclean.

 

 

Tanar suspect de furt, identificat de politisti

In 25.11.2012 orele 10.40, agentii Postului de Politie Sieu-Magherus au fost sesizati de B. Ioan ca in noaptea de 24/25.11.2012, persoane necunoscute au sustras din curtea unui imobil nelocuit, apartinand parintilor sai, din localitatea Chintelnic, mai multe componente din fier vechi, toate in valoare de aproximativ 150 lei.
La fata locului s-au deplasat politistii care, in urma verificarilor, au identificat suspectul principal ca fiind un tanar de 19 ani, din Chintelnic. Bunurile sustrase au fost gasite abandonate in zona cantonului CFR Sieu Magherus, au fost recuperate si restituite partii vatamate.
In cauza s-a intocmit dosar penal pentru comiterea infractiunii de furt calificat.

 

 

A colizionat frontal cu masina un stalp de beton si doua persoane au fost ranite usor

In 25.11.2012, orele 17.49, pe strada 1 Decembrie din municipiul Bistrita, o tanara de 24 ani care conducea un autoturism, pe fondul neatentiei, a pierdut controlul, a patruns pe banda intai si a colizionat frontal un stalp de beton de la reteaua electrica situat pe trotuarul din dreapta sensului de mers. Din accident a rezultat ranirea usoara a pasagerei de 21 ani, domiciliata in Italia si a conducatoarei auto. Conducatoarea auto a fost testata cu aparatul etilotest rezultatul fiind de 0,07mg/l alcool pur in aerul expirat si i-au fost recoltate probe biologice in vederea stabilirii alcoolemiei.
Cercetarile continua de catre Biroul Rutier din cadrul Politiei Municipiului Bistrita, sub aspectul savarsirii infractiunii de vatamare corporala din culpa.


0 comentarii2639 vizualizări26 noiembrie 2012




rss 2.0
rss 2.0