Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Joi 30 Mai 2024 - 14587
Coliziune cu o remorca. Sanctiuni pentru delicte silvice.

In 26.11.2012, ora 07.44, pe DN 17C in Fiad, un barbat de 37 ani din Telciu, in timp ce conducea o autoutilitara care tracta o remorca, nu a redus viteza de deplasare in curba deosebit de periculoasa la dreapta, a patruns pe contrasens iar remorca a intrat in coliziune cu autoturismul condus regulamentar din sens opus de un barbat de 34 ani din Viseu de Sus, judetul Maramures. Din accident a rezultat ranirea conducatorului autoturismului, care a fost transportat la Spitalul Orasenesc Nasaud.
Cercetarile continua de Postul de Politie Telciu.

 

 

Sanctiuni pentru delicte silvice.

In 26.11.2012 Postul de Politie Sant a organizat o actiune pe linie de combatere a delictelor silvice, impreuna cu O.S. Valea Ilvei, in urma careia au fost identificati cinci barbati, toti din Valea Mare. Despre acestia au rezultat indicii ca au taiat cinci arbori de esenta rasinos cu diametrul de 60 cm din locul numit "Zmeu" pe raza O.S. Valea Ilvei, pe care i-au transportat in satul Valea Mare. Acestia au fost sanctionati contraventional cu amenzi in valoare totala de 6.000 lei iar lemnul in valoare de 1.320 lei a fost confiscat.

 

 

Tigari fara documente confiscate de politisti

In 26.11.2011, ora 11.00, in cadrul actiunilor de prevenire si combatere a evaziunii fiscale cu produse accizabile, politistii din Beclean au identificat-o in Piata Mica din Beclean pe o femeie de 34 ani din Beclean, care detinea fara forme legale 53 pachete tigari despre care sunt indicii ca provin din Ucraina. Tigarile au fost ridicate in vederea continuarii cercetarilor. In cauza se efectueaza cercetari sub aspectul savarsirii infractiunilor de detinerea de catre orice persoana in afara antrepozitului fiscal sau comercializarea pe teritoriul Romaniei a produselor accizabile supuse marcarii, fara a fi marcate sau marcate necorespunzator si evaziune fiscala.

 

 

Administrator cercetat pentru inselaciune

In 26.11.2012 Serviciul de Investigare a Fraudelor a inaintat Parchetului de pe langa Tribunalul Bistrita-Nasaud cu propunere de trimitere in judecata dosarul penal complex privind pe invinuitul D.L de 31 ani din Bistrita, fata de care s-au finalizat cercetarile sub aspectul savarsirii infractiunii de inselaciune.
In sarcina acestuia s-a retinut faptul ca, in anul 2010, avand calitatea de reprezentant legal a doua societati comerciale, a indus in eroare reprezentantii unor societati comerciale din Bistrita, judetele Satu Mare, Harghita si judetul Gorj de la care a beneficiat de produse si servicii in valoare totala de 899.920 lei. Pentru plata acestora a emis un numar de 8 file CEC si un bilet la ordin, desi societatile pe care le administra nu dispuneau de sumele necesare.

0 comentarii2737 vizualizări27 noiembrie 2012
rss 2.0
rss 2.0