Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Vineri 24 Mai 2024 - 14587
Pieton accidentat grav si altul accidentat mortal. Un barbat s-a electrocutat mortal.

In 27.11.2012, orele 17.35, pe DN 17, in localitatea Sieu Magherus, un conducator auto de 58 ani (Ioan A.) din Bistrita a accidentat cu partea lateral dreapta fata o femeie de 74 ani din Negrilesti, care circula in calitate de pieton si a incercat sa traverseze drumul prin loc nemarcat. Din accident a rezultat decesul pietonului. Cercetarile vor fi continuate in cadrul Serviciului Rutier.

 

Atentie la manevrele de circulatie

In 27.11.2012 orele 12.34 pe str. Dornei din Bistrita, un conducator auto de 27 ani din Targu Mures, in timp ce manevra cu spatele un autoturism pe banda a doua pe str. Dornei, ajungand la marcajul trecerii pentru pietoni, a colizionat caruciorul in care se afla un bebelus de 7 luni, care era impins de mama acestuia.
In urma accidentului a rezultat ranirea usoara a minorului, nefiind necesara internarea in spital.
Cercetarile continua de catre Biroul Rutier.

 

 

Pieton accidentat grav

In 27.11.2012 orele 16:02 , in localitatea Unirea pe DN 17, un cetatean polonez de 43 ani, in timp ce conducea un autotractor care tracta o semiremorca pe directia Bistrita - Suceava, in cartierul Unirea a surprins si accidentat grav cu partea laterala dreapta fata a semiremorcii pe un barbat de 59 ani din Bistrita.
Din cercetarile la fata locului au rezultat indicii ca barbatul se deplasa ca pieton pe partea dreapta a drumului in fuga, iar in apropierea trecerii de pietoni a incercat sa traveseze drumul fara sa se asigure.
Cercetarile continua de catre Biroul Rutier.

 

Un barbat din Muresenii-Bargaului s-a electrocutat mortal

In 27.11.2012 orele 11.37, a fost sesizat prin SNUAU 112 faptul ca un barbat de 38 ani din Muresenii Bargaului s-a electrocutat, pe pasunea comunala din Muresenii Bargaului.
La fata locului s-a deplasat echipa operativa care a stabilit ca in jurul orelor 11.00, acesta s-a deplasat impreuna cu fiul sau pe pasunea comunala din Muresenii Bargaului, unde au taiat doi arbori izolati. In cadere, unul dintre arbori a ramas sprijinit pe firele retelei electrice de inalta tensiune. Barbatul a incercat sa-l dea jos cu ajutorul unui cablu neizolat, care a atins firele retelei de inalta tensiune, moment in care s-a electrocutat mortal. In cauza urmeaza a se efectua necropsia si a se stabili cauza decesului.
Politisii s-au autosesizat si efectueaza verificari cu privire la indeplinirea conditiilor de legalitate a taierii arborilor din pasunea mentionata.
Cercetarile continua de catre lucratorii din cadrul Postului de Politie Tiha Bargaului.

0 comentarii2751 vizualizări28 noiembrie 2012
[ Închide secţiunea de comentarii ]

Nu există comentarii

Adaugă un comentariu

rss 2.0
rss 2.0