Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Sambata 03 Iunie 2023 - 14587
Mandat pus in executare. Accident rutier in municipiu. O masina s-a rasturnat in albia raului.
In 06.12.2012, ora 11.00 in urma unei actiuni, politistii de la Serviciul de Investigatii Criminale l-au depistat in Viisoara pe C. A. de 16 ani din Sighetu Marmatiei, jud. MM, impotriva caruia Judecatoria Bistrita a emis un mandat de executare a pedepsei cu inchisoare, fiind condamnat la 1,2 ani inchisoare pentru comiterea infractiunii de furt calificat.Acesta a fost incarcerat in Centrul de Retinere si Arest Preventiv Bistrita - Nasaud.

Accident rutier in municipiu

In 07.12.2012, orele 02.51, pe str. Calea Moldovei la intersectia cu strada Lucian Blaga din municipiul Bistrita, un conducator auto de 30 ani din judetul Hunedoara a fost victima unui accident rutier.
Din primele cercetari, a rezultat ca acesta a adormit la volan, a parasit carosabilul si a colizionat gardul de beton al imobilului situat in partea dreapta a sensului de mers.
Din accident au rezultat ranirea grava a conducatorului auto si avarii materiale.
Cercetarile continua de Biroul Rutier Bistrita.

 

 

Actiuni in pietele din municipiu

In perioada 03-06.12.2012, intre orele 10.00-18.00, politistii de la Biroul de Ordine publica au organizat in pietele si locurile aglomerate de pe raza municipiului o actiune pentru prevenirea si combaterea faptelor de comert stradal ilegal.
Cu ocazia actiunii au fost aplicate 15 sanctiuni in valoare totala de 2.400 lei, au fost confiscate bunuri in valoare de 386 lei si au fost depistate 4 persoane care apelau la mila publicului.

 

 

 

Accident rutier in Ilva Mica, o masina s-a rasturnat in albia raului

In 06.12.2012, in Ilva-Mica, o conducatoare auto de 41 ani din Poiana Ilvei, pe fondul neadaptarii vitezei la conditiile de drum, a pierdut controlul volanului, a patruns pe contrasens si s-a colizionat frontal cu autoturismul condus din sens opus de un barbat de 41 ani. In urma coliziunii, s-a rasturnat in albia raului Ilva.
Din accident a rezultat ranirea grava a unei femei de 57 ani din Poiana Ilvei, pasagera in primul autoturism.
Conducatorii auto a fost testati cu aparatul alcooltest, rezultatele fiind negative si s-au recoltat probe biologice.
Cercetarile se efectueaza de Politia Orasului Nasaud.

 

0 comentarii2632 vizualizări08 decembrie 2012
rss 2.0
rss 2.0