Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Sambata 03 Iunie 2023 - 14587
2500 de pachete de tigari au fost indisponibilizate de politisti. PROCES ELECTORAL FINALIZAT.

In urma unei sesizari telefonice, echipa operativa a Inspectoratului Judetean de Politie Bistrita-Nasaud s-a deplasat in localitatea Monariu, unde a identificat si oprit in trafic un autoturism inmatriculat in judetul Suceava, in care se aflau doi barbati.

         In urma verificarilor efectuate, in interior au fost descoperite cinci baxuri cu 2500 de pachete de tigari, despre care sunt indicii ca au fost introduse in tara prin eludarea taxelor vamale.

         Bunurile au fost ridicate in vederea continuarii cercetarilor si stabilirii provenientei acestora.

         In cauza a fost intocmit un dosar penal sub aspectul comiterii infractiunilor de contrabanda si "detinere de catre orice persoana in afara antrepozitului fiscal sau comercializarea pe teritoriul Romaniei a produselor accizabile supuse marcarii, potrivit titlului VII, fara a fi marcate sau marcate necorespunzator ori cu marcaje false", cercetarile fiind continuate de Serviciul de Investigare a Fraudelor.

 

 

 

 

In judetul Bistrita-Nasaud, s-a incheiat procesul electoral la cele 313 de sectii de votare. Angajatii Ministerului Administratiei si Internelor vor asigura protectia buletinelor de vot si documentelor de la sectia de votare la Biroul electoral judetean, pana la predarea acestora . 

Procesul de votare in judetul Bistrita-Nasaud s-a derulat fara a fi inregistrate evenimente deosebite, ramanand unul dintre judetele in care au fost inregistrate cele mai putine sesizari, la nivel national.

Peste 700 de politisti, jandarmi, lucratori ai Inspectoratului General pentru Situatii de Urgenta si angajati ai altor structuri ale M.A.I. din Bistrita-Nasaud au actionat pentru desfasurarea scrutinului electoral in conditii de liniste si legalitate.

 ******

 Angajatii Ministerului Administratiei si Internelor au desfasurat in perioada 9 noiembrie - 8 decembrie 2012 campania preventiva "Tu decizi! Voteaza Legal!" pentru informarea si constientizarea cetatenilor cu drept de vot cu privire la riscurile la care se expun in cazul incalcarii legislatiei electorale.

Pe raza judetului Bistrita-Nasaud au fost distribuite circa 800 de afise si 6000 de pliante pentru promovarea campaniei, in cadrul a 48 de actiuni de relatii publice atat in mediul urban, cat si in mediul rural.

 

0 comentarii2674 vizualizări10 decembrie 2012
rss 2.0
rss 2.0