Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Vineri 23 Februarie 2024 - 14587
Doi barbati au fost retinuti. A fost colizionat de tren.
Fata de cei doi barbati de 46 ani si de 22 ani din judetul Suceava, cercetati sub aspectul savarsirii infractiunilor de "contrabanda si detinere de catre orice persoana in afara antrepozitului fiscal sau comercializarea pe teritoriul Romaniei a produselor accizabile supuse marcarii, potrivit titlului VII, fara a fi marcate sau marcate necorespunzator ori cu marcaje false …", s-a luat masura retinerii pentru 24 de ore. Suspectii vor fi prezentati Parchetului de pe langa Judecatoria Bistrita in vederea dispunerii unei masuri preventive.

Nu a respectat regulile de circulatie si a fost colizionat de tren.

In 09.12.2012, ora 17.30, pe DJ 172D, la pasajul trecerii la nivel cu calea ferata situat pe raza comunei Magura Ilvei, un conducator auto de 59 ani din Bistrita nu a respectat semnalele acustice si luminoase la trecerea la nivel cu calea ferata, si s-a angajat in traversare, autoturismul fiind colizionat de trenul InterRegio 1831 Iasi-Cluj.
In urma coliziunii a rezultat ranirea usoara a unui pasager de 61 ani din autoturism, care a fost transportat la Spitalul Nasaud, si avarii materiale la masina si la locomotiva. De asemenea, sistemul de avertizare acustic si luminos de la pasaj a fost avariat.
Cercetarile continua de Politia Oras Nasaud.

0 comentarii2695 vizualizări10 decembrie 2012
rss 2.0
rss 2.0