Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Vineri 23 Februarie 2024 - 14587
Trei mandate puse in executare de politisti.
In 27.12.2012, in urma unei actiuni desfasurate de politistii Compartimentului Urmariri impreuna cu lucratorii Postului de Politie Bistrita Birgaului, pe raza comunei Bistrita Birgaului a fost depistat B. D. de 40 ani din Colibita, impotriva caruia Judecatoria Bistrita a emis un mandat de executare a pedepsei cu inchisoare pentru comiterea infractiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de catre o persoana care nu poseda permis de conducere.

Tot cu aceeasi ocazie a fost depistat si C. T. de 26 ani din Bistrita Birgaului, impotriva caruia Judecatoria Bistrita a emis un mandat de executare a pedepsei cu inchisoare, fiind condamnat la 2 ani inchisoare pentru comiterea infractiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de catre o persoana care nu poseda permis de conducere.
De asemenea in urma unei actiuni desfasurate pe raza municipiului Bistrita, a fost depistat S. D. de 28 ani din Budacu de Sus, impotriva caruia Judecatoria Bistrita a emis un mandat de executare a pedepsei cu inchisoare, fiind condamnat la 3 ani inchisoare pentru comiterea infractiunii de furt de arbori.
Cei trei barbati au fost incarcerati in Penitenciarul Bistrita.

 

 

Actiuni preventive desfasurate de politisti pe raza judetului

In 27.12.2012, politistii Serviciului de Investigare a Fraudelor au organizat si desfasurat o actiune pe raza localitatii Nasaud, pentru prevenirea si combaterea faptelor ce contravin normelor legale privind achizitiile si vanzarile de produse accizabile, industriale, cereale si alte marfuri din Romania, UE si din spatiul extracomunitar.
Cu aceasta ocazie au fost verificate mai multe persoane fizice si juridice, care desfasurau acte si fapte de comert, fiind aplicate sanctiuni contraventionale in valoare de 2.000 lei. De asemenea au fost ridicate in vederea confiscarii bunuri in valoare de 350 lei.

Tot in 27.12.2012, politistii Serviciului de Investigare a Fraudelor impreuna cu lucratori din cadrul Biroului Arme, Explozivi si Substante Periculoase, au desfasurat o actiune pe linia prevenirii si combaterii operatiunilor ilegale cu substante pirotehnice, ocazie cu care au fost aplicate sanctiuni contraventionale in valoare de 2.000 lei si s-a ridicat in vederea confiscarii suma de 150 lei.

 

 

Accident usor, pe fondul neadaptarii vitezei la conditiile de drum

In 21.12.2012, ora 11.14, pe DN 17 C, o conducatoare auto de 37 ani din Constanta, nu a adaptat viteza la conditiile de drum, a derapat, a parasit partea carosabila si a colizionat un cap de pod aflat in partea dreapta a sensului de mers.
Din accident a rezultat vatamarea corporala usoara a doi pasageri. Conducatoarea auto a fost testata cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ si i-au fost recoltate probe biologice.
Cercetarile continua de Biroul Rutier.

 

 

Pieton accidentat usor

In 27.12.2012, ora 08.08, pe DN 17 C, in localitatea Romuli, un conducator auto de 36 ani din Floresti, jud. Cluj,din cauza neadaptarii vitezei la conditiile de drum, a derapat, a parasit partea carosabila si l- a acrosat pe T. D. de 46 ani din Romuli, care se deplasa in afara partii carosabile in calitate de pieton.

Din accident a rezultat ranirea usoara a pietonului, care a fost transportat la spital.
Cercetarile continua de Formatiunea Rutiera Nasaud.

1 comentariu3234 vizualizări29 decembrie 2012
rss 2.0
rss 2.0