Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Sambata 02 Martie 2024 - 14587
POLITISTII VA DORESC SARBATORI DE IARNA IN SIGURANTA !

Cu scopul de a asigura cetatenilor sarbatori fara evenimente neplacute, peste 160 de politisti, in medie, zilnic, vor fi prezenti la datorie, actionand pentru combaterea incalcarii prevederilor legale privind ordinea si siguranta publica, pe raza judetului.

Peste 160 de politisti in medie, zilnic, asigura un climat de siguranta publica pe raza judetului, in scopul prevenirii comiterii de fapte antisociale si infractiunilor, iar pe segmentul rutier se actioneaza cu efective marite in vederea fluidizarii traficului si pentru reducerea gradului de victimizare a participantilor.

In colaborare cu partenerii cu atributii in domeniu, politistii actioneaza pentru asigurarea masurilor de mentinere a ordinii publice cu ocazia manifestarilor cu public numeros organizate de administratiile publice locale sau persoane juridice si desfasoara actiuni specifice punctuale in piete si targuri pentru combaterea comertului ilicit de produse si a evaziunii fiscale.

Prin structurile de profil, politistii vor monitoriza locurile unde se vor organiza focuri de artificii de Revelion si totodata, conform celor prevazute in planul de actiune national "Foc de Artificii", sunt efectuate verificari in ce priveste legalitatea achizitionarii, detinerii, comercializarii si folosirii de obiecte artizanale si de amuzament pe baza de amestecuri pirotehnice.

Adresam tuturor participantilor la trafic solicitarea de a conduce preventiv, de a adapta viteza la conditiile de drum si de a nu se urca la volan sub influenta bauturilor alcoolice!

IPJ Bistrita-Nasaud va ureaza Sarbatori fericite si in siguranta alaturi de cei dragi si un An Nou fericit!

 

0 comentarii2674 vizualizări30 decembrie 2012
rss 2.0
rss 2.0