Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Joi 18 Aprilie 2024 - 14587
CERCETATI DE POLITISTI PENTRU 21 DE FURTURI SI TALHARII.

Doi barbati, suspectati de comiterea a 21 de infractiuni contra patrimoniului, au fost arestati preventiv. In urma cercetarilor derulate de catre politistii din cadrul Biroului de Investigatii criminale, Biroului de Ordine Publica, Sectiei 1 Politie Rurala si Politiei Beclean, au fost identificati doi tineri, respectiv M.P., de 24 ani, din  judetul Caras-Severin si D.F., de 27 ani, din judetul Timis, suspectati de comiterea a 21 infractiuni contra patrimoniului, pe raza municipiului Bistrita si orasului Beclean.

 In fapt, in noaptea de 29 spre 30 ianuarie a.c., politistii l-au surprins in flagrant pe M.P., care a spart geamurile a trei autoturisme, apartinand unor firme de taxi.

 In urma cercetarilor, a reiesit ca acesta, impreuna cu D.F., de 27 ani, a mai comis, in luna ianuarie a.c. alte 14 infractiuni de tentativa de furt, furt si o talharie, fapte cu un prejudiciu total de 17.500 de lei, iar in cursul anului 2012, a savarsit alte patru infractiuni de furt, pe raza orasului Beclean, respectiv sustragerea de bunuri din trei locuinte si dintr-un magazin, cu un prejudiciu de 4.500 de lei.

 Cei doi sunt suspectati ca, in cursul noptilor, au patruns prin efractie in magazine, de unde au sustras produse alimentare, bauturi alcoolice si bani. De asemenea, ar fi smuls poseta unei femei, intr-o alta noapte, ar fi spart geamul de la portiera dreapta spate a unui autoturism taxi parcat in Bistrita si au sustras din torpedou o  borseta cu documentele autoturismului si bani.

 Fata de suspecti a fost dispusa arestarea preventiva pe o perioada de 29 de zile, fiind introdusi in arestul I.P.J. Bistrita Nasaud.

 Cercetarile continua de Biroul de Investigatii Criminale, in vederea stabilirii intregii activitati infractionale.

0 comentarii2674 vizualizări02 februarie 2013
[ Închide secţiunea de comentarii ]

Nu există comentarii

Adaugă un comentariu

rss 2.0
rss 2.0