Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Marti 14 Mai 2024 - 14587
Prins in flagrant. Barbat cu mandat European de Arestare.
In 04.02.2013, in jurul orelor 23.30, politistii de la Postul de Politie Rurala Dumitra l-au suprins in flagrant pe M. I. din comuna Dumitra, in timp ce sustragea o ovina dintr-un saivan de pe raza comunei Dumitra.Animalul a fost restituit proprietarului, care mai detine 110 ovine si in cauza s-a intocmit dosar penal pentru savarsirea infractiunii de furt calificat.

Depistat la volanul unui autoturism neinmatriculat

In 04.02.2013, pe DJ 173, localitatea Sieu, politistii au oprit in trafic un autoturism condus de catre B.G. de 28 ani din Sieu. In urma verificarilor documentelor prezentate, s-a constat ca autoturismul nu figureaza inmatriculat in circulatie, iar certificatul de inmatriculare a fost valabil pana la data de 12.09.2009, cand autoturismul a fost radiat din circulatie.

Politistii au retinut permisul de conducere, certificatul de inmatriculare si placutele cu numarul de inmatriculare. Cercetarile continua sub aspectul savarsirii infractiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neinmatriculat.

 

Barbat cu mandat European de Arestare, depistat de politistii bistriteni

In 04.02.2013, in urma unei actiuni executate de politistii de la structurile de investigatii criminale, a fost depistat pe raza Municipiului Bistrita, P. L. de 32 ani din Nasaud, impotriva caruia autoritatile judiciare italiene au emis Mandat European de Arestare, fiind cercetat pentru savarsirea infractiunii de trafic de persoane.
Acesta a fost prezentat la Parchetul de pe langa Curtea de Apel Cluj, care a emis impotriva acestuia Ordonanta de Retinere pe o perioada de 24 ore, urmand a fi prezentat Curtii de Apel Cluj.
Barbatul a fost incarcerat in Centrul de Retinere si Arestare Preventiva Bistrita-Nasaud.

 

 

In perioada 01-03 februarie a.c., politistii au desfasurat actiuni in sistem integrat pentru prevenirea si combaterea infractiunilor

Pe raza judetului au fost organizate mai multe actiuni in sistem integrat, la care au participat 170 de politisti din cadrul structurilor de ordine publica, politie rutiera, transporturi, investigatii criminale, investigare a fraudelor si de la Biroul Arme, explozivi si substante periculoase, dar si jandarmi si reprezentanti de la alte institutii judetene abilitate.
Efectivele au efectuat 39 de controale si verificari, fiind constatate 12 infractiuni, dintre care 9 in flagrant si au prins 12 infractori, dintre care unul se sustragea executarii pedepsei cu inchisoarea.
Au fost controlate 74 de unitati comerciale si au fost aplicate 213 sanctiuni contraventionale, dintre care 22 prevazute de normele legale pe linie de ordine publica si 163 la regimul circulatiei rutiere.
Au fost retinute 11 permise de conducere si au fost retrase 4 certificate de inmatriculare. De asemenea, au fost confiscate bunuri provenite din contraventii in valoare de 1.387 lei.

0 comentarii2779 vizualizări05 februarie 2013




rss 2.0
rss 2.0