Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Sambata 13 Iulie 2024 - 14587
Administrator cercetat. "Scutul padurii 2013". Biciclist accidentat mortal.

In 22.04.2013, Serviciul de Investigare a Fraudelor a inaintat Parchetului de pe langa Judecatoria Bistrita un dosar penal privind un administrator din Bistrita cu propunere de trimitere in judecata sub aspectul savarsirii infractiunii de stopaj la sursa.

          In calitate de reprezentant al unei societati comerciale din Bistrita, in perioada iunie 2011- martie 2012 a retinut si nu a virat in termen de 30 zile de la scadenta impozite si contributii cu retinere la sursa in valoare de 62.201 lei.         

  Pentru recuperarea prejudiciului cauzat s-a aplicat sechestru asigurator asupra unui bun imobil apartinand societatii.

 

·         

"Scutul padurii 2013"

           In  22.04.2013, politistii Biroului de Combatere a Delictelor Silvice din cadrul Serviciului de Ordine Publica, impreuna cu specialisti din cadrul ITRSV Cluj-Napoca, au executat o actiune pe linia controlului circulatiei si provenientei materialului lemnos, precum si a instalatiilor de prelucrat lemn rotund in cherestea, pe Valea Somesului si pe Valea Birgaului.

          Cu aceasta ocazie au aplicat patru sanctiuni contraventionale in valoare de 7.000 lei, conform Legii nr.171/2010 si au confiscat cantitatea de 37,93 m.c. lemn rotund si 3,00 m.c. cherestea, in valoare totala de 6.350 lei.

 

·         

Biciclist accidentat mortal

  In 22.04.2013, ora 15.08, pe DN 17 , in Prundu Birgaului, un conducator auto de 39 ani din Mijlocenii Birgaului, pe directia Vatra Dornei-Bistrita, a surprins si accidentat mortal pe un barbat de 51 ani, care se deplasa pe bicicleta in aceeasi directie si care a virat brusc stanga fara sa se asigure.

Conducatorul autovehiculului a fost testat alcoolscopic, rezultatul fiind negativ, fiindu-i recoltate probe biologice in vederea stabilirii  alcoolemiei.

Cercetarile continua de Serviciul Rutier Bistrita-Nasaud, sub aspectul savarsirii infractiunii de ucidere din culpa.

 

·         

Doua minore cercetate pentru sustragerea a doua biciclete

 In 22.04.2013, politistii au identificat suspectii  pentru comiterea a doua fapte de furt, doua tinere, de 15 ani din Bistrita si de 13 ani din Viisoara.

In noaptea de 29/30.10.2012 in jurul orelor 01.00, au sustras dintr-o scara de bloc de pe strada Aleea Pandurilor din Bistrita doua biciclete, pe care le-au vandut a doua zi dupa comiterea furtului in zona Piata Decebal din municipiu.

Una dintre biciclete a fost recuperata pana in prezent. Cercetarile continua sub aspectul savarsirii infractiunii de furt calificat.

 

·         

Sase tineri suspectati de furturi, identificati de politisti

                In 22.04.2013, in urma investigatiilor politistilor din cadrul Biroului de Investigatii criminale, au fost identificati si depistati suspectii  a sase furturi din autovehicule, trei tineri de 18 ani, 23 ani si 25 ani, toti din comuna Cetate. Valoarea totala a prejudiciului cauzat este de 11.700. lei, fiind recuperat in proportie de 70%.   

Fata de suspectul de 18 ani  s-a luat masura retinerii pe timp de 24 h si urmeaza a fi prezentat Parchetului de pe langa Judecatoria Bistrita cu propunere de arestare preventiva.

          Cercetarile continua de Biroul de Investigatii Criminale sub aspectul savarsirii infractiunii de furt calificat in vederea documentarii intregii activitati infractionale a invinuitilor.

De asemenea, in urma cercetarilor, politistii au identificat suspectii pentru comiterea a patru furturi din locuinte si din societati comerciale.

Trei barbati, de 26 ani, 24 ani si 14 ani, toti din Lechinta sunt suspectati pentru sustragerea de bunuri in valoare de 28.050 lei.

Cercetarile continua de Politia oras Beclean sub aspectul savarsirii infractiunii de furt calificat, in vederea documentarii intregii activitati infractionale a invinuitilor.

 

·         

Verificari in piata din Spermezeu

  In urma actiunii organizate de politisti pentru prevenirea si combaterea comertului ilicit in Piata agro-alimentara din comuna Spermezeu si zona adiacenta acesteia, precum si pe segmentul stradal, au fost aplicate 17 sanctiuni contraventionale pentru acte de comert ilicit si 5 pentru abateri rutiere in valoare totala de 2855 lei. De asemenea,  au fost verificati 22 de agenti economici si 16 autovehicule.

 

·         

 

     Client suspectat de furt   

         In 22.04.2013, orele 18.50, politistii au fost sesizati despre faptul ca  la un bar din Singeorz-Bai a avut loc un furt.

        La fata locului s-a constatat faptul ca in timp ce barmanul se afla pe terasa din fata localului, dintr-un sertar a fost sustrasa suma de 400 lei si de pe raft cateva pachete de tigari.

       In urma investigatiilor efectuate a fost identificat un suspect, un barbat de 56 ani din Singeorz-Bai, client al barului.

        Cercetarile se efectueaza  de catre  Politia  oras Singeorz-Bai sub aspectul savarsirii infractiunii de" furt calificat".

 

0 comentarii2772 vizualizări23 aprilie 2013
rss 2.0
rss 2.0