Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Sambata 20 Aprilie 2024 - 14587
Cercetat dupa ce a incendiat un foisor. Administrator sanctionat pentru comert ilegal cu lemn.

In 23.04.2013, Postul de politie Ilva Mare a fost sesizat telefonic de un administrator al fondului de vanatoare din Magura Ilvei, ca in 22.04.2013, in jurul orelor 19.30, persoane necunoscute au incendiat un foisor de pe fondul de vanatoare, situat in ridul "Recele", de pe raza comunei.
Nu a fost afectata vreo suprafata de padure.
In urma cercetarilor efectuate politistii au identificat un suspect pentru comiterea faptei, un barbat de 33 ani din Rodna.
Prejudiciul cauzat este in valoare de 1.600 lei.
Cercetarile continua de Postul de Politie Ilva Mare sub aspectul comiterii infractiunii de distrugere.

 

Administrator sanctionat pentru comert ilegal cu lemn

In 23.04.2013, politistii de la Serviciul de Ordine publica impreuna cu ITRSV Cluj-Napoca, au efectuat un control la o societate comerciala din Domnesti, pentru verificarea respectarii prevederilor legale in comercializarea materialului lemnos.

In cadrul verificarilor s-a constatat ca, in perioada 2011-2013, societatea a vandut cantitatea de 312 m.c. cherestea, fara ca avizele de insotire a materialului lemnos sa fie inregistrate in sistemul informatic S.U.M.A.L.
Fata de administratorul societatii s-a luat masura sanctionarii contraventionale cu amenda de 4.500 lei si s-a dispus confiscarea valorica a cantitatii de 312 m.c. cherestea, in valoare de 135.582 lei.

 

Verificari in baruri

In 23.04.2013 politistii au organizat o actiune in barurile si localurile internet-café din zona adiacenta a unitatilor de invatamant, de pe raza municipiului, in cadrul planului de masuri privind combaterea delicventei juvenile si absenteismului scolar.
Au fost depistati 17 elevi care nu frecventau cursurile scolare.
Unitatile scolare din care fac parte elevii depistati au fost informate cu privire la aspectele constatate.

 

 

Depistat la volan, baut si cu permisul anulat

In 23.04.2013, ora 17.25, in Bistrita, pe str. Valea Castailor, politistii au depistat un barbat de 55 ani din Dumitra, care conducea un autoturism fiind sub influenta bauturilor alcoolice ( 1,11 mg/l alcool pur in aerul expirat).
Cu ocazia verificarii efectuate in bazele de date s-a constatat ca barbatul are permisul de conducere anulat din anul 2009, acesta prezentand pentru control un permis de conducere despre care a sustinut ca l-a obtinut in Spania.
Cercetarile continua de Biroul Rutier sub aspectul savarsirii infractiunilor de "conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de o persoana caruia ii este anulat dreptul de a conduce" si "conducerea pe drumurile publice unui autovehicul avand o imbibatie alcoolica peste limita legala".

 

 

0 comentarii2695 vizualizări25 aprilie 2013
[ Închide secţiunea de comentarii ]

Nu există comentarii

Adaugă un comentariu

rss 2.0
rss 2.0