Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Marti 23 Iulie 2024 - 14587
DE FLORII, IN SIGURANTA.

In perioada 27-28 aprilie  a.c.,  politistii au desfasurat  actiuni in sistem integrat pentru prevenirea si combaterea infractiunilor pe raza judetului, pentru siguranta cetatenilor cu prilejul Sarbatorii Floriilor.  Pe raza judetului au fost organizate mai multe actiuni in sistem integrat, la care au participat peste 190 de politisti din cadrul structurilor de ordine publica, politie rutiera,  investigatii criminale, investigare a fraudelor si de la Biroul Arme, explozivi si substante periculoase, impreuna cu celelalte institutii cu atributii in asigurarea ordinii si linistii publice.

Efectivele au efectuat mai multe controale si filtre, fiind constatate 16 infractiuni (5 de natura judiciara, 4 economice, 7 alte tipuri), dintre care 12 in flagrant.

De asemenea, au identificat si depistat 16 infractori si au fost aplicate 489 sanctiuni contraventionale in valoare de 67.160 lei, dintre care 424 la regimul circulatiei rutiere  si 54 prevazute de normele legale pe linie de ordine publica.   

           Astfel de activitati continua si in perioada urmatoare, pentru prevenirea si combaterea faptelor antisociale si pentru siguranta publica, in contextul minivacantei de 1 mai si Pasti.

 

0 comentarii2800 vizualizări29 aprilie 2013
rss 2.0
rss 2.0