Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Luni 20 Mai 2024 - 14587
Doi suspecti de braconaj, retinuti de politisti.

In  05.05.2013, politistii au fost sesizati cu privire la faptul ca pe fondul de vanatoare nr. 8 Fiad-Romuli au fost vazute mai multe persoane despre care exista suspiciunea de braconaj. Politistii s-au deplasat la fata locului, unde au depistat doi barbati. Acestia nu s-au supus somatiei legale efectuata de politist, motiv pentru care unul dintre agentii de politie a facut uz de armamentul din dotare, tragand 6 focuri de arma in plan vertical.

Imediat s-a trecut la urmarirea persoanelor, M.V de 23 ani din Bistrita fiind prins si identificat in albia raului Salauta si ulterior fiind identificat si prins si un al doilea suspect, A.V. de 32 ani din Parva. Asupra acestora au fost gasite  o arma letala de vanatoare  de calibru 30-06, doua rucsacuri in care se aflau carne transata, o piele de urs si un craniu de caprior, iar in 7 mai a mai fost depistata o a doua carabina ascunsa intr- o scorbura din padure.

Fata de cei doi se efectueaza cercetari pentru comiterea infractiunilor de nerespectarea regimului armelor si munitiilor, uz de arma letala, fara drept si braconaj, fiind luata masura retinerii pe timp de 24 de ore.

Ulterior, fata de M.V. s-a dispus masura obligarii de a nu parasi localitatea de domiciliu, pe o perioada de 30 de zile, iar in 07.05.2013 A.V. urmeaza sa fie prezentat Parchetului de langa Tribunalul Bistrita-Nasaud, cu propunerea de arestare preventiva.

In cauza se efectueaza cercetari de catre politisti din cadrul Biroului Arme, Explozivi si Substante Periculoase, sub supravegherea Parchetului de pe langa Tribunalul Bistrita-Nasaud, pentru documentarea intregii activitati infractionale.

 In 07.05.2013 politistii l-au prezentat pe A.V. de 32 ani din Parva Parchetului de pe langa Tribunalul Bistrita Nasaud cu propunere de arestare preventiva. Fata de cel in cauza s-a dispus masura de a nu parasi localitatea de domiciliu pe o perioada de 30 zile.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                    

 In urma cercetarilor politistilor, au rezultat indicii privind identitatea celei de-a treia persoane implicate, un barbat de 48 ani din Parva. Acesta este cercetat pentru comiterea infractiunii de  braconaj.

Armele, cartusele si bunurile au fost ridicate in vederea expertizarii si continuarii cercetarilor.

 

 

0 comentarii2772 vizualizări08 mai 2013
[ Închide secţiunea de comentarii ]

Nu există comentarii

Adaugă un comentariu

rss 2.0
rss 2.0