Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Vineri 22 Septembrie 2023 - 14587
Urmarit, depistat de politisti. Motocicleta furata.

In 08.06.2013, ora 20:00, politistii Compartimentului Urmariri impreuna cu lucratori din cadrul Serviciului de Ordine Publica, l-au depistat pe raza municipiului Bistrita, pe L.R. de 23 ani din Rodna.

Impotriva tanarului, Judecatoria Nasaud a emis mandat de executare a pedepsei inchisorii, fiind condamnat la 1,6 ani inchisoare pentru comiterea infractiunii de conducere fara permis.
Acesta a fost incarcerat in Penitenciarul Bistrita.

 

Cu efective marite, pentru mentinerea climatului de ordine si siguranta publica

In 08/09.06.2013, intre orele 22.00 - 04.00, politistii Serviciului de Ordine Publica, Serviciului Rutier, Serviciului Investigatii Criminale, Serviciului de Investigarea Fraudelor, Serviciului pentru Actiuni Speciale, Biroului A.E.S.P., Biroului Rutier si Sectiei 1 Politie Rurala Bistrita, au organizat si desfasurat o actiune cu efective marite, pentru mentinerea climatului de ordine si siguranta publica in zona discotecilor, barurilor si altor unitati similare, precum si pentru prevenirea si combaterea faptelor de natura penala, pe Valea Sieului.
Cu aceasta ocazie politistii au verificat mai multi agenti economici si personal de paza. Au fost constatate si aplicate sanctiuni contraventionale in valoare de 1.590 lei. De asemenea a fost constatata o infractiune, au fost identificati 2 infractori si a fost depistata o persoana urmarita la nivel national.

 

Motocicleta reclamata ca fiind furata, gasita de politisti

In 08.06.20132, ora 09:49, politistii au fost sesizati prin S.N.U.A.U. 112 de N.M. de 22 ani din Bistrita, despre faptul ca in noaptea de 07/08.06.2013, persoane necunoscute i-au sustras, din fata blocului in care locuieste, motocicleta.
In urma activitatilor desfasurate de politisti, motocicleta a fost gasita abandonata pe o strada din Bistrita. In cadrul cercetarilor efectuate, politistii i-au identificat pe D.V. de 18 ani din Lunca Ilvei si B.A. de 19 ani din Bistrita, suspectati de comiterea furtului.
Cercetarile continua de Serviciul de Investigatii Criminale.

 

Tanar cercetat de politisti

In 09.06.2013, ora 03:55, pe DJ 172 D, in Ilva Mare, politistii au identificat un autoturism care se afla avariat, in santul din fata unui imobil.
La volanul autoturismului a fost identificat B.S. de 24 ani din Arsita, care, in urma verificarilor efectuate s-a constatat ca nu detine permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.
Tanarului i s-au recoltat probe de sange pentru stabilirea alcoolemiei.
Cercetarile continua de Postul de Politie Ilva Mare.

0 comentarii2667 vizualizări10 iunie 2013
[ Închide secţiunea de comentarii ]

Nu există comentarii

Adaugă un comentariu

rss 2.0
rss 2.0