Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Joi 18 Aprilie 2024 - 14587
Minor accidentat usor. Beat la volan .

In 14.06.2013, ora 19.09, pe strada Vasile Pirvan din Bistrita, U.E. de 50 ani din Bistrita, in timp ce conducea un autoturism, l-a surprins si accidentat pe B.I. de 5 ani din aceeasi localitate, care s-a angajat in traversarea strazii prin loc nepermis si fara sa se asigure.
Din accident a rezultat ranirea usoara a minorului.
Conducatorul auto a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind negativ si i s-au recoltat probe biologice in vederea stabilirii alcoolemiei.
Cercetarile continua de Biroul Rutier.

 

 

Conducea un autoturism avand o imbibatie alcoolica de 0,82 mg/l alcool pur in aerul expirat

In 15.06.2013, ora 01.50, in Bistrita, politistii l-au identificat pe V.C. de 22 ani din Arcalia, in timp ce conducea un autoturism, avand o imbibatie alcoolica de 0,82 mg/l alcool pur in aerul expirat.

Conducatorul auto a fost condus la Spitalul Judetean Bistrita in vederea recoltarii de probe biologice.
Cercetarile continua de lucratorii Biroului Rutier Bistrita, sub aspectul savarsirii infractiuni de "Conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul cu o alcoolemie peste limita legala".

 

Campania de prevenire" VACANTA IN SIGURANTA" continua in scoli

Politistii bistriteni au continuat si in aceasta saptamana activitatile informativ- preventive in cadrul campaniei "VACANTA IN SIGURANTA". Ofiterii de prevenire a criminalitatii au fost prezenti in sase scoli din mediul urban, cat si in mediul rural, in cadrul planului de masuri privind cresterea gradului de siguranta a elevilor.

Mesajele preventive au vizat perioada foarte apropiata a vacantei si au fost adaptate specificului varstei populatiei scolare.

Astfel, 160 de elevi din ciclul primar si gimnazial din Bistrita, Slatinita, Unirea si Bichigiu au fost informati pe subiecte precum disparitiile de minori, siguranta pe internet, anturaj, delincventa juvenila in general.

Elevii de liceu din Bistrita au aflat cum pot evita comportamentele antisociale care pot degenera in infractiuni de furt, talharie, acte de violenta, infractiunile la viata sexuala, traficul si consumul de droguri sau traficul si exploatarea de persoane.

Pentru consolidarea mesajului preventiv au fost impartite 2000 de pliante cu informatii preventive pe teme ca: siguranta virtuala, delincventa juvenila, trafic si consum de droguri, siguranta rutiera.

Compartimentul de analiza si prevenire a criminalitatii

0 comentarii2709 vizualizări16 iunie 2013




[ Închide secţiunea de comentarii ]

Nu există comentarii

Adaugă un comentariu





rss 2.0
rss 2.0