Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Sambata 20 Aprilie 2024 - 14587
Alcool etilic fara documente, depistat de politisti. Arbori nemarcati, taiati ilegal.

In 17.06.2013, politistii Biroului de Investigatii Criminale Bistrita l-au depistat in trafic pe un barbat din Bistrita, care transporta cu autoturismul proprietate personala cantitatea de 100 litri alcool etilic alimentar, fara a detine documente de provenienta.

Politistii de la Serviciul de Investigare a Fraudelor au extins cercetarile si au identificat locul de comercializare a alcoolului, din Bistrita, unde au mai descoperit cantitatea de 150 de litri de alcool etilic alimentar, detinut fara documente legale de provenienta si fara a fi marcat prin banderole, conform prevederilor legale.

Valoarea comerciala a cantitatii de 250 litri alcool indisponibilizat este in cuantum de 11.000 lei.

In vederea documentarii intregii activitati infractionale, se efectueaza cercetari sub aspectul savarsirii infractiunii de "detinere de catre orice persoana in afara antrepozitului fiscal sau comercializarea pe teritoriul Romaniei a produselor accizabile supuse marcarii, fara a fi marcate sau marcate necorespunzator ori cu marcaje false".

 

·         

 

Cablu sustras, recuperat de politisti

  In 17.06.2013, ora 10.00, politistii au fost sesizati ca in perioada 15-17.06.2013, persoane necunoscute au sustras 800 metri de fibra optica, situat intre localitatea Ocnita si un catun pe raza comunei Teaca.

Cu ocazia cercetarilor efectuate a fost recuperat aproximativ 80% din cantitatea de cablu, care a fost restituita proprietarului.

Cercetarile continua de politisti din cadrul Postului de Politie Teaca, sub aspectul savarsirii infractiunii de furt calificat.

 

·         

 

Arbori nemarcati, taiati ilegal

  In 17.06.2013, ora 13.00, un angajat din cadrul OS Plaiurile Heniului a sesizat ca un barbat de 57 ani din Lesu a taiat fara drept mai multi arbori.

 La fata locului s-a constatat ca acesta a taiat un numar de 9 arbori specia molid, nemarcati, cu un volum de 9,287  mc in valoare de 1.298 lei.

 In cauza se efectueaza cercetari de Postul de Politie Lesu sub aspectul savarsirii infractiunii de taiere ilegala de arbori.

 

·         

 

Mandat pus in executare

 In 17.06.2013, in urma unei actiuni executate de Compartimentul Urmariri, pe raza mun. Bistrita, a fost depistat D. Cornel de 18 ani  din Matei, impotriva caruia Tribunalul Bistrita-Nasaud a emis mandatul de executare a pedepsei inchisorii din 12.06.2013, fiind condamnat la 3 ani inchisoare pentru comiterea infractiunii de loviri sau vatamari cauzatoare de moarte.

Acesta a fost incarcerat in Penitenciarul Bistrita.

        Info :  http://bn.politiaromana.ro/?q=node/638

 

0 comentarii2688 vizualizări18 iunie 2013




[ Închide secţiunea de comentarii ]

Nu există comentarii

Adaugă un comentariu





rss 2.0
rss 2.0