Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Sambata 03 Iunie 2023 - 14587
A XII-a Conferinta Nationala a Asociatiei Internationale a Politistilor - I.P.A. Sectia Romana

In perioada 30 august - 01 septembrie a.c., la Bucuresti s-a desfasurat cea de a XII a editie a Conferintei Nationale a Asociatiei Internationale a Politistilor - I.P.A. Sectia Romana.

Timp de doua zile participantilor le-a fost prezentat un raport de activitate pentru perioada octombrie 2012 - august 2013, raportul activitatii trezoreriei nationale si raportul de activitate al comisiei de cenzori. Tot in cadrul lucrarilor a fost prezentata si metodologia privind organizarea si desfasurarea Adunarii Generale de alegeri a vicepresedintelui 1 - responsabil cu organizarea si administrarea relatiilor activitatilor sociale in cadrul Comitetului Executiv National al I.P.A. Sectia Romana. Din cei patru candidati a fost ales sa ocupe aceasta functie domnul cms. sef (r) prof. Gheorghe Bunea din Cluj.

La conferinta au participat 144 de delegati - presedinti ai regiunilor IPA din tara. Adjunctul inspectorului sef al Inspectoratului de Jandarmi Judetean Bistrita-Nasaud, lt. col. Toderel Alexa, a participat la lucrarile acestei conferinte in calitate de presedinte al Sectiei IPA Romania - Bistrita Nasaud Regiunea II, alaturi de presedintii regiunilor I si III de la nivelul judetului nostru. 

 

   Compartiment Informare, Relatii Publice si cu Publicul

0 comentarii2639 vizualizări02 septembrie 2013
rss 2.0
rss 2.0