Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Sambata 03 Iunie 2023 - 14587
Suspect de furturi, identificat si retinut. Prinsi in flagrant cu bunuri furate.

In 02.09.2013, in urma investigatiilor efectuate de catre politisti din cadrul Biroului de investigatii criminale, a fost identificat un tanar de 16 ani, din Bistrita, suspectat ca in perioada iulie - august 2013 a comis patru furturi, pe raza municipiului. Prejudiciul creat este de 9.000 lei, fiind recuperat partial.
Fata de acesta s-a luat masura retinerii pe o perioada de 24 ore si urmeaza a fi prezentat Parchetului de pe langa Judecatoria Bistrita cu propunere de arestare preventiva.
Cercetarile continua de Biroul de investigatii criminale, in vederea documentarii intregii activitati infractionale.

 

 

Prinsi in flagrant cu bunuri furate

In 02.09.2013, orele 14:00, pe raza comunei Rodna, politistii au prins in flagrant pe I.T. de 32 ani si F.C. de 26 ani, ambii din Rodna, care transportau inspre centrul de colectare a fierului vechi doua porti metalice.
In urma verificarilor efectuate, s-a constatat ca cele doua porti au fost sustrase din incinta unei societati comerciale, de la unul dintre garaje. Cercetarile continua de catre Postul de Politie Rodna, sub aspectul comiterii infractiunii de furt calificat.

A schimbat directia fara sa se asigure

In 02.09.2013, orele 16:27, pe str. Calea Clujului din Bistrita, M.A. de 59 ani din Bistrita, in timp ce conducea un autoturism a efectuat manevra de schimbare a directiei de mers spre stanga, cu intentia de a intra intr-o curte, fara sa se asigure corespunzator, intrand in coliziune cu autoturismul condus de N.I. de 61 ani, care circula din spate si era angajat regulamentar in depasirea sa.
In urma impactului, ultimul autoturism a fost proiectat intr-un stalp de sustinere a cablurilor electrice, iar ulterior s-a rasturnat in santul din partea stanga a directiei de mers.
In urma accidentului a rezultat ranirea usoara a conducatorului auto N.I. si a unei pasagere din aceeasi masina. Conducatorii auto au fost testati cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative si le-au fost recoltate probe biologice in vederea stabilirii alcoolemiei.
Cercetarile continua de catre Biroul Rutier.

 

 

Actiune silvica

In data de 02.09.2013, politisti din cadrul Sectiei 2 Politie Rurala Pundu Bargaului au desfasurat o actiune pentru prevenirea si combaterea faptelor ilegale in domeniul silvic. Au fost aplicate trei sanctiuni contraventionale la Legea 171/2010 in valoare de 1000 lei, si a fost confiscata cantitatea de 3,5 mc lemn rotund rasinos detinuta ilegal.

 

.

Foto - arhiva Marius Chiuzan.

0 comentarii2695 vizualizări03 septembrie 2013
rss 2.0
rss 2.0