Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Caritate-Voluntariat Vineri 29 Martie 2024 - 14587
Inca 2 familii au primit cate 3 milioane fiecare din donatiile de la Cupa Generozitatii.

Jurnalistii Max Marec si Marius V. Chiuzan au facut fericiti de Craciun inca 2 copii, acestia fiind cu diferite grade de dizabilitate.

Astfel, s-a ajuns la Gabriel Doru S. de doar 6 ani care sufera de retard  si ADHD, dar care s-a bucurat nespus de mult impreuna cu familia de trimisii mosului Craciun si mai ales de suma donata.

Ultima oprire a mesagerilor generozitatii bistritenilor a fost la Florin Alexandru F. de 5 ani, tot din Bistrita care sufera de autism si retard psihic.

Cele 2 familii au primit cate 3 milioane de lei vechi fiecare (300 de lei RON ).

 

 

Mentionam ca in  26 noiembrie 2010, la Baza Alex din Bistrita s-a reunit sub organizarea medicului stomatolog  Marius Pop si a Clubului Lions Bistrita un numar de 8 echipe de fotbal. Acestea au fost: Magistratii, Posta, Primaria, Medicii Stomatologi, Profesorii, Presa 1(Linca si prietenii), Presa 2 (Chiuzan si prietenii) si Politia.

Dupa finalizarea meciurilor toti participantii au facut donatii in bani si obiecte. Astfel s-a strans suma de 24 de milioane de lei vechi.

Primele 18 milioane de lei vechi au fost donate de Mos Nicolae la 6 familii cu copii cu dizabilitati.

 

 

 http://www.bistritanews.ro/index.php?mod=article&cat=3&article=937

 

 

 

0 comentarii2898 vizualizări28 decembrie 2010




rss 2.0
rss 2.0