Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Caritate-Voluntariat Marti 11 Mai 2021 - 14587
Bianca Pintea - "HAIDETI SA SEMNAM PETITIA DREPTULUI LA VIATA - TRIOXIDUL DE ARSEN".

Dreptul la viata al bolnavului cu leucemie acuta promielocitara. De parca n-ar fi suficienta durerea, disperarea,neputinta in fata bolii si spaima in fata mortii trebuie sa trecem si prin umilinta de a cersi, de a fi judecati sau ignorati pur si simplu.

Traim intr un stat de drept, suntem cetateni europeni, platim asigurari de sanatate, suntem executati silit pentru neplata, ...dar in momente de boala cumplita trebuie sa asteptam mila si compasiune de la semeni pentru a ne cumpara medicamentele. E nedrept!!!!!! De ce viata unui om trebuie cuantificata in zeci de mii de euro!!!! De ce sistemul sanitar romanesc nu asigura bolnavilor medicamente!!!!!!! De unde un bolnav sa scoata zeci de mii de euro pentru a avea sansa de a trai!!!!! SI DE CE DREPTUL LA VIATA TREBUIE CUMPARAT PE BANI GREI!!!!!! De ce orice asigurat din Uniunea Europeana poate cumpara TRISENOX cu 4.70 Euro daca are recomandare de la medic hematolog. Unde e egalitatea de sanse. De ce Romania a scos de pe lista acest medicament. De ce nu poate fi asigurat bolnavilor de leucemie acuta promielicitara in spitale. E DREPTUL LOR LA VIATA.

 M-am saturat sa cersesc mila, toti cei care ma cunosc stiu ca sunt un om demn care sunt dispus sa lupt pana la capat. Intr-o lume in care platim asigurari de sanatate E NEDREPT sa iti cersesti dreptul la viata cand exista tratament.

Sotul meu lucreaza intr-o institutie publica ... Politia Bistrita...am primit si acum si in 2012 ajutor din partea colegilor, prietenilor, cunoscutilor si a celor cu suflet. Am luat credite peste credite si atunci si acum sa pot sustine financiar tratamentul.

Azi insa intreb public ... unde sunt Sindicatele , unde e IPA, unde e Casa de Asigurari de Sanatate ???????  Unde e dreptul bolnavului la tratament.

 Da oameni buni. Leucemia acuta promielocitara poate fi tratata cu Vesanoid si Trioxid de Arsen. Dar CULMEA bolnavul internat in spital trebuie sa le cumpere. DE CE??????????????????  PENTRU A AVEA SANSA SA TRAIASCA!!!!!!!!

 DE CE sa fii obligat sa accepti un tratament alternativ pentru ca e mai ieftin si probabil daca nu mori .... da rezultate...... cand exista Protocoale Internationale de tratament care spun clar ca, tratamentul este Trioxidul de arsen.  DAR IN ROMANIA NU EXISTA.  De ce??????  Si noi platim asigurari de sanatate ... sau ma insel... PLATIM CEVA ALTERNATIV.

 Fac apel la dumneavoastra HAIDETI SA DISTRIBUIM PUBLIC pentru ochii si urechile celor care nu vreau sa vada si sa auda .

  Fac apel la presa HAIDETI SA SALVAM O VIATA.

 Si haideti sa salvam acei bolnavi de leucemie acuta promielocitara care isi pot continua viata daca au tratament.

 Atat costa 10 fiole de Trisenox. Le-am achizitionat din Germania. Dar tratamentul e de 50 de fiole ori costurile depasesc imaginatia unui om si asa bolnav.

 

Bianca Pintea.

  https://www.facebook.com/bianca.pintea.121?fref=ts

 

 .

 

N.R. - Cei care pot si vor sa ajute familia, o pot contacta pe Bianca Pintea la tel. 0751502506, iar daca telefonul nu are semnal, sunt rugati sa o apeleze prin telefonia din mesageria privata Facebook.

De asemenea,se pot face donatii in conturile deschise la Raiffeisen Bank Bistrita:

Pintea Marta Bianca

RO21 RZBR 0000 0600 1430 1210 - LEI

RO47 RZBR 0000 0600 1608 4475 - Euro

Cod SWIFT: RZBR ROBU

Sucursalele din Bistrita ale bancii sunt deschise in zilele lucratoare pana la ora 17.00, iar cea de pe Pietonal pana la ora 17.30.

 

  Vezi si:   http://gazetadebistrita.ro/stiri-bistrita/bolnav-de-leucemie-are-nevoie-urgent-de-ajutor/

0 comentarii5824 vizualizări01 septembrie 2015
rss 2.0
rss 2.0