Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Caritate-Voluntariat Luni 10 Mai 2021 - 14587
15-20 de taxi-uri si cateva masini personale ii duc pe bistriteni la donat sange.

Asociatia Baladele Bistritei face un act de caritate pentru a venii in sprijinul tinerilor care au fost prinsi in cumplitul incendiu de la clubul Colectiv din capitala. Un incendiu puternic a avut loc, vineri noapte, in clubul Colectiv situat in complexul Fabrica Pionierul, sectorul 4 din Capitala. La Bistrita s-au mobilizat in weeknd 118 persoane care au donat sange pentru cei 137 de raniti.

  "Vrem sa ne implicam si noi si sa incurajam lumea sa ajute. Ne-am gandit ca prin intermediul Asociatiei Baladele Bistritei sa facem ceva in acest sens. Astfel, am gasit 15-20 de taxi-uri, dar si cateva masini personale, care sa ii duca pe bistriteni la donat. Noi, prin intermediul asociatiei, vom suporta cheltuielile de transport pentru cei din municipiu. Actiunea va fi valabila toata saptamana, iar daca va fi nevoie o vom prelungi", a declarat, Adrian Pascu, presedintele Asociatiei Baladele Bistritei.

 Bistritenii care vor sa doneze sange vor fi transportati gratuit pana la Centrul de Transfuzii. Ei pot suna zilnic intre orele 09.00-14.00, la numarul de telefon 0747 332 655.

Prin actiunea pe care o fac, cei de la Baladele Bistritei spera sa incurajeze cat mai multi oameni sa doneze sange pentru a ajuta victimele incendiului de vineri seara din capitala. 

0 comentarii5089 vizualizări02 noiembrie 2015
rss 2.0
rss 2.0