Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Caritate-Voluntariat Marti 11 Mai 2021 - 14587
Taximetristii, campioni la Cupa Generozitatii ! (30 de poze)

Cu 3 absente nemotivate, echipele profesorilor, jandarmilor si primariei, Cupa Generozitatii a avut o editie in miniatura. Vineri, la Baza Alex, traditia a mers, totusi, mai departe si medicul stomatolog Marius N. Pop alaturi de jurnalistii Adrian Linca, Marius Chiuzan si Ioan Vrancean, a reusit sa mentina viu spiritul acestui eveniment caritabil.

Artistii si pompierii au jucat singurul meci din grupa A, doar ca sa se stabileasca ordinea intrarii in semifinala. I.S.U. a castigat sec, 3-0 si echipa colonelului Trifan a asteptat, la un ceai, deznodamantul din cealalta grupa. Acolo unde medicii, ziaristii si taximetristii s-au luptat intre ei pentru primele doua locuri.

Surprinzator si inedit, Presa a batut puternica echipa a taximetristilor cu 2-1, profitand de cateva absente de inceput ale adversarilor. Apoi, echipa lui Gusti Danci si Ioan Vrancean s-a impus clar cu medicii lui Marius N. Pop, 4-1 si a iesit din grupa pe primul loc.

In semifinale, ziaristii au dat peste Artisti si au fost mai pragmatici la loviturile de departajare, 7-6 dupa executarea acestora. Taximetristii si-au intrat in forma si n-au stat prea mult la discutii cu I.S.U., 3-0 si marele pas spre finala. Unde si-au luat revansa in fata presei dupa infrangerea din grupa. Insa doar dupa doua goluri comice inscrise de ziaristi in propria poarta. Cu 4-2, cei de la Taxi au intrat in posesia trofeului, pentru a doua oara in ultimii 2 ani. Notabil, locul 2 ocupat de Presa va intra in palmaresul acestei competitii drept cea mai buna performanta obtinuta de aceasta echipa, prezenta la toate cele peste 20 de editii.

La final, premiile simbolice oferite de Marius N. Pop au facut din nou deliciul festivitatii de premiere. Cutia cu donatii, la care a contribuit substantial si clubul Lyons, a fost deschisa in prezenta concurentilor si suma adunata a fost aplaudata, chiar daca e mai mica decat altadata. 1800 de lei vor merge catre scopuri caritabile, iar o parte va fi oferita Ioanei Barsan, o sportiva de perspectiva de la gimnastica ritmica.

 

Foto - Marius Chiuzan.

0 comentarii5740 vizualizări28 noiembrie 2015
rss 2.0
rss 2.0